Verujem u ovaj tim Partizana! Željko Obradović ne da igračima da klonu duhom!

Popularni Žoc je na konferenciji za medije govorio o razlozima poraza crno-belih protiv Reala u Madridu.

Posle utakmice između Reala i Partizana u Madridu, održana je konferencija za medije na kojoj se prvo pojavio gostujući trener, Željko Obradović.

Strateg crno-belih je za početak izlaganja čestitao rivalu, a onda istakao šta se dogodilo da “kraljevski klub” na kraju pobedi:

“Da čestitam Realu na pobedi, mislim da smo i mi igrali dobro u većem delu meča. U ključnim momentima pravili smo greške i tada je Madrid rezultatski pobegao. Sve ostalo bilo je dobro. Zaista verujem u ovaj tim, da imamo kvalitet i da ćemo imati dobru sezonu”, počeo je Obradović.

Foto: EPA Images

 

Kada se sve oduzme i sabere, popularni Žoc je bio zadovoljan izdanjem svog tima:

“Da, kada se lopta kreće, onda igramo dobro, kada ne donosimo ishitrene odluke. Promašili smo neke otvorene šuteve i to je deo utakmice. Zadovoljan sam tim detaljima. Ne možete da ostavite protivnika da šutira, posebno kada niste u bonusu. Moramo da analiziramo i da vidimo gde su te greške, ali ima stvari koje sam zadovoljan kada gledam statistiku.”

Partizan će sledeću utakmicu odigrati u sklopu trećeg kola ABA lige protiv Studentskog centra u Podgorici. Taj meč je na programu u subotu od 16 časova. Kada je Evroliga u pitanju, crno-belima u Beograd dolazi Bajern Minhen, sa kojim će snage odmeriti u utorak od 20 časova i 45 minuta.


Volim naše zajedništvo, ali... Partizanov Amerikanac oštar posle poraza u Madridu!

Partizan

Karlik Džons se probudio kada je crno-belima bilo najpotrebnije, u momentima kada nisu mogli da postignu koš. Iako je individualno odigrao dobro, istakao je da se ekipa još uvek upoznaje, a kritikovao je i neke odluke koje su donete na terenu.

sledeća vest




Informer

Check Also

"DUŠKO JE PRESKOČIO DETINJSTVO, IGRAO SE IGRAČKAMA KOJE SU KUPLJENE ZA ATINU I NIKU" Boki 13 i Jelena Karleuša otkrili do sada nepoznate detalje

Jelena Karleuša poznata po britkom jeziku i iskrenosti, ovoga puta ponovo je gostovala u emisiji …