Volim naše zajedništvo, ali… Partizanov Amerikanac oštar posle poraza u Madridu!

Karlik Džons se probudio kada je crno-belima bilo najpotrebnije, u momentima kada nisu mogli da postignu koš. Iako je individualno odigrao dobro, istakao je da se ekipa još uvek upoznaje, a kritikovao je i neke odluke koje su donete na terenu.

Da Partizan ne doživi debakl u Madridu od Reala, postarao se Karlik Džons koji je do poslednje četvrtine bio “tih” na terenu, a onda se razigrao i postao najbolji pojedinac iz redova crno-belih na ovoj utakmici drugog kola Evrolige.

Na kraju je susret završio sa 15 poena, uz tri asistencije, a po završetku meča je dao izjavu za “Sport klub” i otkrio kako se oseća posle spomenutog poraza:

– Teško je. Volim naše zajedništvo, ali moramo biti bolji kao ekipa. Na obe strane terena – pritisak na loptu, da budemo strpljiviji u napadu… Imali smo nekoliko glupih šuteva i jednostavnih grešaka, ali sve to dolazi kroz igru, još uvek se upoznajemo. Volim kako smo se borili do kraja.

Foto: EPA Images

 

Na pitanje da li je problem bio nedostatak iskustva, Džons je odgovorio:

– Ne bih rekao da je to problem. Mislim, možda kao ekipa nemamo iskustvo. Imamo 14 novih igrača, osećamo kao da smo dugo zajedno, ali i dalje se upoznajemo. Moramo da nastavimo napred i da učimo iz grešaka. I samo da nastavimo dalje.

Jedna od pozitivnih stvari u igri Partizana je bila upornost, tačnije, ne posustajanje u momentima kada je sve delovalo izgubljeno:

– Igranje kroz greške. Boriti se do kraja, mogli smo da se predamo zbog malih grešaka, ali volim kako smo se borili do kraja – zaključio je Džons.

Partizan će sledeću utakmicu u Evroligi odigrati u utorak protiv Bajern Minhena. Ove ekipe će se sastati u “Beogradskoj areni” od 20 časova i 45 minuta. Pre toga, u subotu, crno-beli će odmeriti snage sa Studentskim centrom u Podgorici (16.00, Arena premijum 1).


Neke stvari su jasne! Trener Obradović zagrmeo posle poraza Partizana u Madridu!

Partizan

Legendarni strateg nije u potpunosti nezadovoljan partijom svojih izabranika, a prilikom obraćanja javnosti je otkrio šta su bili razlozi poraza.

sledeća vest




Informer

Check Also

Misija UNFIL ostaje na položajima u južnom Libanu uprkos izraelskim napadima

Vesti Svet Misija UNFIL ostaje na položajima u južnom Libanu uprkos izraelskim napadima Blic 11. …