Кристијан Голубовић једним потезом оборио фармера – бившем робијашу дозлогрдио, узео силу у своје руке

Фарма, и даље привлачи пажњу гледалаца својом јединственом комбинацијом хумора и промоције традиционалних вредности. Учесници живе као у средњем веку, без модерних технологија, ослањајући се на пољопривредне задатке и тимски рад. Ријалити формат успева да кроз комичне ситуације представи како би живот изгледао пре неколико векова, док истовремено промовише једноставнији, традиционалнији начин живота.

Један од главних актера ове сезоне је Кристијан Голубовић, познат по својој енергији и ставу опасног момка. Он је преузео улогу неформалног вође, посебно у тренирању мушких учесника. Његова мисија је јасна: припремити мушкарце за војни рок који их очекује наредне године. Голубовић непрестано организује физичке тренинге, користећи свој војнички дух и искуство, како би оснажио такмичаре и осигурао да су у најбољој форми. Његов хумористичан, али строги приступ изазива смех, али и мотивише остале да дају све од себе.

Farma
Фарма / Извор: youtube printscreen/Farma Official

Он је овога пута показивао вежбе Пеци Лазићу и Веселину Радоњићу, те их је учио борилачким вештинама, као и ударању у импровизовану боксерску врећу. Показао им је триковима за самоодбрану али није био толико задовољан њиховом мушкошћу.

Кристијан је показујући вежбе, оборио и Веселина на под у једном тренутку.

Farma
Фарма / Извор: youtube printscreen/Farma Official

Детаљније у наставку у видео-клипу:

“Фарма” је један од најпопуларнијих ријалити формата у Србији, познат по томе што се учесници враћају на начин живота из прошлих времена. Они су изоловани на селу и суочавају се са свакодневним изазовима који подразумевају пољопривредне послове, бригу о животињама и суживот без модерне технологије. Циљ је приказати како познате личности успевају у овим условима, док су истовремено уплетени у међуљудске односе, сукобе и савезе, што ствара драмске моменте који привлаче пажњу гледалаца​.

Учесници “Фарме” су познате личности из различитих сфера—музике, спорта, глуме и моде—које током боравка у ријалитију учествују у изазовима како би освојили награде. Уз рад на фарми, организују се и игре које тестирају њихову физичку и менталну спремност, док се публика укључује гласањем и одлучује ко ће напустити шоу. Нова сезона доноси повратак овог ријалитија, али на новој локацији, где ће учесници живети у окружењу које симулира живот у 14. веку, уз коришћење средњовековних алата и ресурса​


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Misija UNFIL ostaje na položajima u južnom Libanu uprkos izraelskim napadima

Vesti Svet Misija UNFIL ostaje na položajima u južnom Libanu uprkos izraelskim napadima Blic 11. …