POTEZ LIDIJINOG SINA OSTAVIO NJENU PRIJATELJICU U ŠOKU “Besmisleno mi je to”, glumica otvoreno o deci i njihovim DEVOJKAMA


Zabava

Lidija Vukićević o sinovima i njihovim devojkama, potez Andreja je ostavio njenu prijateljicu u šoku

Šarmantna glumica Lidija Vukićević uvek ističe da je i te kako ponosna na sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

Lidija Vukićević sa sinovimaFoto: instagram/lidijavukicevic / screenshot

Lidija Vukićević sa sinovima

– Imaju porodičan kod, tradicionalni odnos i vole da kažu: “To je naše porodično okupljanje” – rekla je na početku Lidija, pa istakla šta je šokiralo njenu drugaricu.

Blic preporučuje

Lidija Vukićević

Foto: instagram/lidijavukicevic / screenshot

Lidija Vukićević

Skoro je bila jedna prijateljica… Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: “Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu”. Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme – dodala je nedavno Lidija Vukićević.

Lidija Vukićević sa sinovima

Foto: Oliver Bunić, Instagram / Ringier

Lidija Vukićević sa sinovima

Ističe da ne želi da ih forsira pitanjima o ženidbi i unucima, a, po svemu sudeći, još uvek nije vreme da postane baka.

Besmisleno mi je da ih pitam, to se radi kada čovek poželi… Imaju devojke, dugo su u vezama. Primitivizam je pitati, jer na brak i ljubav gledam drugačije, to je iz emocije, nije nešto u fazonu – došle su godine, pa se mora. Ne mora se ništa – dodala nam je ona.

Lidija Vukićević

Foto: instagram/lidijavukicevic / screenshot

Lidija Vukićević

“Klasična baka neću biti”

Što se budućih unuka tiče, za nih će, kako kaže, biti Lidija, a ne baka.

– Neću biti klasična baka, jer nisam ni prema svojoj deci bila klasična majka. Usred noći smo išli u prodavnicu. Naravno, dok nisu krenule obaveze. Svu slobodu i radosti koje možemo da osetimo sam ispunila i kod svoje dece, nisam bila tutor jer to bude kontraproduktivno – navela je tad glumica.

Lidija Vukićević

Foto: i. božinović / Ringier

Lidija Vukićević

Ne smeta joj razlika u godinama kod svog partnera

Ona je otkrila i da joj nimalo nije problem da bude u vezi sa znatno mlađim partnerom, o čemu se naširoko priča već duže vreme.

– Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome – rekla je na kraju glumica tom prilikom.

VIDEO Lidija Vukićević šeta mačku na povocu


Blic

Check Also

NOVI PASOŠKI SISTEM NA AERODROMU “NIKOLA TESLA” OD 1. NOVEMBRA Kreću sa radom automatski čitači, a od naredne godine sledi još jedna novina

Vesti Beograd Od 1. novembra kreću sa radom automatski čitači pasoša na beogradskom aerodromu Na …