Devojčica (14) izvršila samoubistvo zbog VRŠNJAČKOG NASILJA: Porodici ostavila srceparajuću poruku od samo ŠEST reči

Telo Isle Marške pronašla je njena majka Kristi Džejkobson u dvorištu njihove kuće u utorak uveče.

Majka je uzalud pokušavala da pomogne devojčici, ali je već bilo kasno.

U svojoj sobi je ostavila kratku poruku zajedno sa šifrom telefona.

– Žao mi je, volim te mama – pisalo je u poruci.

Džejkobson je rekla da se suočila sa teškom borbom da dobije pomoć za svoju ćerku koja je nekoliko godina patila od mentalnih problema.

– Živim u regionalnom gradu i išla sam mesecima i mesecima, očajnički pokušavajući da pronađem dečjeg psihologa koji bi mogao da pomogne mojoj ćerki. Ali stalno su me odbijali jer je bila premlada ili su im termini bili ispunjeni – rekla je Džejkobson.

Majka je rekla da je devojčica takođe bila podvrgnuta maltretiranju i imala je porodične probleme.

Samo dva sata pre nego što je Isla pronađena mrtva, ona je kod kuće razgovarala sa svojom starijom sestrom Avom (16) o njihovim predstojećim rođendanima i poklonima koje su obe želele.

Isla, koja je radila u lokalnoj prodavnici, bila je žrtva maltretiranja i napustila je tradicionalnu školu u julu da bi započela obrazovanje od kuće jer se borila da se uklopi.

– Dosta vremena se mučila. Prošle godine, dvoje njenih najbližih bivših prijatelja počeli su da je maltretiraju. Jedna od njih je objavljivala TikTok video zapise u kojima je nazivala pacovom i slično – dodala je Ava.

Porodica je očajna nakon njene smrti. 

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Premijera predstave "Muška suza" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu: Dok napolju besni oluja, ljudi pokušavaju da reše svoje emotivne probleme

U Jugoslovenskom dramskom pozorištu danas je održana konferencija za medije povodom premijere predstave “Muška suza”, …