Poznato koliko će srpski vaterpolista pauzirati posle jezivog udarca!

Vaterpolo klub Jadran iz Herceg Novog oglasio se povodom zdravstvenog stanja igrača Vuka Milojevića i otkrio koliko će povremeni srpski reprezentativac pauzirati.

Milojević je povređen u sredu uveče na meču sa francuskim Marsejom u Ligi šampiona, koji je klub iz Herceg Novog na kraju izgubio sa 13:11. Bivšeg igrača Crvene zvezde je udario Vladan Spaić iz protivničkog tima, pa je Milojević zaradio povredu vilice i dislokaciju tri zuba i završio u bolnici. 

Jadran se sada oglasio saopštenjem i otkrio da je zdravstveno stanje Milojevića mnogo bolje, nego što su bile prvobitne vesti.

“Nakon dodatnih pretraga utvrđeno je da  igrač Vuk Milojević na svu sreću nema prelom vilice, ali ima povredu tri prednja zuba, što će ga odvojiti od takmičenja 7-8 sedmica. Vuku želimo brz oporavak i povratak u bazen”, stoji u saopštenju Jadrana.

Foto: Instagram printscreen

 

Lekari u Francuskoj su Milojeviću odmah izvršili imobilizaciju vilice, posle čega je on doputovao za Beograd, gde je hitno primljen na Maksiofacijalnu kliniku. Posle detaljnih pregleda ustanovljeno da nema potrebe za operacijom, ali da mu sleduje dvomesečna pauza.

 


Petrović ostaje veran Jagu i Kaboklu! Stručnjak na klupi Brazila do 2028!

Košarka

Iskusni stručnjak Aleksandar Petrović (65) produžio je saradnju sa košarkaškom reprezentacijom Brazila, i ostaje na čelu selekcije sve do kraja 2028. godine, što znači da će predvoditi ekipu kroz naredni olimpijski ciklus.

sledeća vest




Informer

Check Also

PUCALI NA VOZILO POLICIJE Horor u Ingušetiji: Strahuje se da ima mrtvih

Vesti Svet Pucali na vozilo policije u Ingušetiji, strahuje se da ima mrtvih Blic 11. …