(VIDEO) “AJDE, LJUBAVI DEDINA, LEPOTANE DEDIN” Emotivna scena Đanija i unuka na slavlju raznežila sve – tu je i Slađa: “Unuci se NESTVARNO VOLE”


Zabava

Emotivna scena Đanija i unuka na slavlju raznežila sve: “Ajde, ljubavi dedina, lepotane dedin”

Sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković i njegova supruga Minja, danas su krstili naslednicu Niku.

Đani
Đani

Inače, porodica Trajković danas ima dupli razlog za slavlje, pored toga što će malu Niku danas krstiti, ona danas puni jednu godinu. Svečani čin održan je u hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Vračaru, a gala slavlje se sada premestilo u jednom poznatom restoranu u Beogradu.

Blic preporučuje

Ponosni baba i deka, Đani i Slađa prokomentarisali su kako se osećaju ovim povodom:

– Bilo mi je puno srce danas kad sam ustao. Unuci su mi mnogo promenili život. Ajde ljubavi dedina, lepotane dedin, ljubavi najlepša, dedina srećna – pričao je Đani, dok mu je unuk poleteo u zagrljaj i ova emotivna scena oduševila je sve prisutne, a detaljnije možete pogledati u videu iznad.

.

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

.
.

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

.

– Sve je proteklo lepo, devojčica je bila predivna, nije se čula, svi su bili u čudu da nije zaplakala. Sama sam se šminkala i obukla, 10 minuta mi je trebalo. Nisam baka servis, ali baš vole da se konsultuju sa mnom, uvek sam tu i biću tu dok sam živa, deca za roditelje nikad nisu velika. Ne smeta mi što me zovu baka. Đanija jesu unuci promenili, jer sa svojom decom nije mogao da bude puno, jer je radio. I mene su unuci promenili, oni se nestvarno vole – rekla je Slađa.


Blic

Check Also

Ovako izgleda supruga Miroslava Ilića: Evo kakva je bila pevačeva reakcija nakon ovih njenih reči

Miroslav Ilić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages Ilda Šaulić organizovala je večeras veliki koncert koji je izmamio …