Син Сораје Вучелић завршио у БОЛНИЦИ – позната старлета се обратила јавности

 Старлета Сораја Вучелић, позната по својој гламурозној појави и луксузном стилу живота који често приказује на друштвеним мрежама, изненадила је своје пратиоце емотивном објавом из болничког окружења.

Сораја, која иначе ретко открива детаље из свог приватног живота, поделила је фотографију свог сина из болничког кревета. 

Soraja Vučelić
Сораја Вучелић / Извор: инстаграм printscreen/sorajavucelic

На слици се види како малишан прима инфузију, док Сораја лежи поред њега, држећи га близу и заједно гледају цртаће на телефону. Уз ту дирљиву фотографију, написала је: „Мој храбри дечак,“ што је изазвало талас подршке и емоција међу њеним пратиоцима.

Оно што је привукло пажњу јавности јесте чињеница да Сораја, иако веома активна на друштвеним мрежама, обично избегава да показује свог сина и партнера, задржавајући те аспекте свог живота далеко од очију јавности. Међутим, овога пута, одлучила је да подели интиман тренутак мајчинске бриге и подршке. Фотографија из болнице је изненадила многе, јер Сораја није открила разлог због којег је њен син завршио у болници. Пратиоци на Инстаграму одмах су изразили забринутост и упутили јој бројне поруке подршке, желећи брз опоравак њеном детету.

Soraja Vučelić
Сораја Вучелић / Извор: инстаграм printscreen/sorajavucelic

Иако су детаљи о здравственом стању њеног сина непознати, призор из болничког кревета показује нежну и брижну страну старлете коју публика није имала често прилику да види. Сораја, иначе позната по луксузном животу, овога пута је показала рањивији део свог живота, пружајући ретки увид у своју улогу мајке. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

NOVO OGLAŠAVANJE LEPE LUKIĆ O JELENI KARLEUŠI ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Pevačica ipak neće tužiti divu, a ovo je razlog

Jelena Karleuša podigla je buru u javnosti kada je tokom lajva kod Bake Prasetaizgovorila šoknatne …