Jelena Karleuša poznata po britkom jeziku i iskrenosti, ovoga puta pokazala je svoju najnežniju i krhku stranu.

Jelena Karleuša pred kamerama plače i grca u suzama
Printscreen/Yotube 

Gostovala je u podkastu kod Stefana Lazarova i ogolila dušu. Pop diva je govorila o svom uspehu, razvodu, a onda je ušetao gost inznenađenja.

Boki 13, veliki prijatelj njen pokojne majke Divne Karleuše, potpuno ju je oduševio, jer su se videli prvi put posle 7 godina, a kada je progovorio o njihovom odnosu, Jelena se rasula na komade.

screenshot-7.jpg
Printscreen 

 – Nikada se nije desilo da ovaj čovek dođe, a da nije doneo poklon. Boki zašto si se trošio? – izjavila je JK i otkrila koliko ga je njena majka volela.

Divna ga je obožavala. Kao prijatelja, dete, kao da joj je brat. Izlazili su zajedno, oni su se družili mimo mene – govorila je Jelena, a onda je Boki 13 progovorio o Divni i otkrio koliko mu je značila.

Jelena Karleuša pred kamerama plače i grca u suzama
Printscreen/Yotube 

U Beogradu sam živeo i u jednom trenutku sam ostao bez ičega, a onda je Divna, kada je išla u prodavnicu kupila hranu za sebe i paralelno za mene – rekao je Boki, dok je Jelena svom snagom pokušavala da zadrži suze.

Jelena Karleuša pred kamerama plače i grca u suzama
Printscreen/Youtube 

Takva žena se više ne rađa, ja je zovem majka, ona je bila lavčina. Imam još jednu situaciju sa Divnom iz 2010. godine. Živeo sam na Novom Beogradu, a nisam mogao da sedim u stanu, imam traumu od stana i svega što mi se dešavalo – pričao je Boki, a Karleuša je prvi put pokazala svoju najemotivniju stranu.

Jelena Karleuša pred kamerama plače i grca u suzama
Printscreen/Yotube 

Divna me izvela na večeru, ja sam bio na sedativima i rekao Divni da ne mogu da spavam u stanu, ona je noć provela pored mene. Spavala je na fotelji, a ja na trosedu, takva je žena bila – govorio je Boki dok je Jelena brisala suze.

 Bonus video:

Kurir televizija “SEVERINA JE MISLILA DA ĆE ME POVREDITI, ALI SE GRDNO PREVARILA!” Jelena Karleuša udarila na pevačicu: Sada tačno znamo kakva je žena