Sofija otkrila zašto je preotela verenika od trudne žene: Sada je sve jasno, Srbi na aparatima

Sofija otkrila zašto je preotela verenika od trudne žene: Sada je sve jasno, Srbi na aparatima

Sofija Janićijević, Foto: Printscreen/youtube/Zadruga

Dvadesetsedmogodišnja Sofija Janićijević konačno je pokazala svoje pravo lice i oholost na delu, kada je svojoj majci poručila da ne brine zbog njenih osećanja, jer će uskoro postati vlasnice još jedne nekretnine.

Ovim potezom je pokazala da Borislava Terzića Terzu koristi samo kako bi njime manipulisala da bi se glavna priča vrtela oko nje i kako bi na konto toga što više zaradila.

Naime, nedeljama unazad vodeća je tema u “Eliti 8” to što se upustila u emotivnu vezu sa zauzetim Terzom, koji je zbog nje ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković.

Brojni cimeri u Beloj kući su je zbog njenog postupka okarakterisali hladnom, bezosećajnom, perfidnom i “namazanom” osobom koja ne bira sredstva kako bi došla do svog cilja, a sada je i sama to potvrdila izjavom kojom je zapalila i društvene mreže.

Naime, Sofija je u nedelju tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem pozdravila svoju majku i izgovorila nešto što se već danima na mrežama tumači na raznorazne načine.

– Htela sam da se obratim svojoj mami, da joj kažem da je puno volim, da ne brine ništa, da ne odgovara nikome ni na jedno pitanje. Da dobro zna kakva osećanja imam, da ne brine po tom pitanju i ništa, mama, kupujemo još jednu nekretninu, to je to – rekla je Sofija, što je voditelja, ali i gledaoce, ostavilo u šoku.

Nakon toga se oglasila i Sofijina majka, koja uopšte ne osuđuje ćerku zbog njenih postupaka.

Čula sam da je tada rekla da se ne oglašavam i da nikom ne dajem nikakve izjave, tako da nemam nikakav komentar, ne želim da pričam – rekla je Sofijina mama Brankica za Pink.rs, a na pitanje da li svoju ćerku smatra ljubavnicom, budući da se upustila u flert, a potom i vezu sa zauzetim čovekom koji čeka dete odsečno je rekla:

– Ne smatram!

Bonus video:

04:15

Mensur o rijaliti ucesnicima i emotivnom zivotu: Ludo volim, ali sam sam

(Espreso/republika)

Izvor: Espreso

Check Also

Film “Munje” gledali smo sto puta, ali ovo je malo ko primetio: Od sada posebno obratite pažnju na ove scene

Foto: Printscreen/youtube/Predrag Jovanovic Ono što bi većini gledalaca uglavnom promaklo, nekom filmofilu bi definitivno zapalo …