Pevačica Sara Reljić (28) šokirala je priznanjem o bivšem partneru. Naime, Sara je otkrila da ju je bivši partner, čije ime nije želela da otkrije, prevario prvo sa devojkom, a onda sa muškarcem.

– Jedan moj bivši partner je izlagao i mene i naciju. Slučajno sam saznala da me je prevario sa jednom devojkom, a onda sam slučajno saznala da me je ponovo prevario – rekla je Sara Reljić, a Luna ju je upitala:

815996-zadrugarkabivsa-iff.jpg
Printscreen 

Prevario te je sa još jednom devojkom?

Kamo sreće da je sa devojkom, tako da mi je to još teže palo. Prevario me je sa muškarcem. On je javna ličnost – šokirala je pevačica izjavom u emisiji “Bunker”, kod Lune Đogani.

Postoji osoba koja je osvojila srce
– Sjajno sam, a poslovno nikad bolje, hvala dragom Bogu. Izbacujem album. Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali, ali moje srce i dalje pripada njemu i nije me stid da kažem to. Ali, eto, generalno emotivno nedostupna u smislu da nisam ni za kakve ponude, ni za kakvu ljubav trenutno, iako moje srce pripada njemu, mi nismo zajedno – objasnila je pevačica, koja se proslavila učešćem u “Zadruzi”.

sarareljic.jpg
Printscreen/Instagram 

S obzirom da mnogi momci maštaju o devojci poput Sare, ona je nedavno otkrila čime je taj momak uspeo da osvoji njeno srce.

– Em što ima ono nešto, em što je imao sve kvalitete koje sam ja volela, ali prosto iz nekih razloga to nije uspelo. Ajde na stranu to što je lep i zgodan, nego je muškarac koji je ambiciozan i koji će sve da da na svetu da te vidi, da prođe pola sveta da bi došao da te vidi – rekla je ona, a zatim dodala da li je daljina kriva za prekid ljubavi:

– Nije daljina, neke druge stvari su u pitanju. Ali, mene iskreno nije stid da kažem da mislim da je to bio čovek mog života, ali ja sam to jednostavno pustila – rekla je ona za Grand.

Kurir.rs/Blic

 Bonus video:

kurir televizija SARA RELJIĆ PROGOVORILA O NEPRISTOJNOJ PONUDI: Kad sam to čula u toku takmičenja bila sam zgranuta, ali doći će i mojih 5 minuta!