"Кад дете дође, моја мајка ће подржати однос са Миљаном" Зола шокирао признањем – оставила је трага на мене…

Лазар Чолић Зола допутовао је из Швајцарске у Београд и гостовао синоћ у емисији “Питам за друга”. Том приликом је открио све о коцкарским дуговима за које га оптужују, животу у Швајцарској, али и трудноћи Миљане Кулић.

– Било је прича да си био дужан велике паре због коцке и да је то један од разлога што Миљани правиш дете? – гласило је питање за Золу.

– То ми је смешно јер мисле да ћу решити дугове ако направим дете. Ја заиста не желим да причам о приватним стварима и не желим да вадим сад изводе из банака да бих некоме доказао истину. Ако неко очекује да дођем овде и да причам да ли некоме дугујем стварно су се преварили, ако некоме дугујем нека слободно дође, сви знају где сам тренутно. Ја немам неке абнормалне проблеме и да сам превише задужен – то је лаж – рекао је Зола.

Lazar Čolić Zola
Лазар Чолић Зола / Извор: Тв Ред Printscreen

– Твој друг Ивица се излетео и рекао да имаш неку девојку у Швајцарској…

– Ја јесам упознао једну девојку која ми је од свих тих девојака оставила траг али нити сам имао нешто са том девојком интимно, нити би је спомињао, девојка уопште није из овог света – рекао је Зола.

-Кажу да спаваш са женама за лову, да ли је то истина?

– Једна жена од мог друга ми је оставила пса на чување и ја окачио тог пса, ја сам добио милион порука да сам постао жиголо и да тамо узимам паре по Швајцарској. Разне приче чујем и заиста ми то није битно, мислим да имам најјачу самоконтролу и поносан сам на то, глупо ми је да слушам свакодневно приче о себи – открио је Зола.

Miljana Kulić
Миљана Кулић / Извор: Тв Пинк Printscreen

-Шта каже мајка Боса о Миљаниној трудноћи?

– Што се тиче мајка Босе она је неко ко не дозвољава себи да се меша у моје љубавне односе. Она је свесна мог односа са Миљаном и као сваки родитељ не подржава неке наше релације али наравно да кад дође дете да би подржала све то – рекао је Зола.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Objavljen privatan snimak Karleuše i Duška Tošića: Evo šta je radio fudbaler dok su bili u braku (VIDEO)

Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ Jelena Karleuša nedavno se i zvanično razvela …