Poznatog glumca pronašli obešenog u ormaru! Visio potpuno go sa kanapom oko vrata!

Dejvid Karadin je preminuo 2009. godine pod nerazjašnjenim okolnostima, a način na koji je izgubio život je nestvaran, ceo svet je tada ostao bez teksta!

Dejvid Karadin ostao je ikona filmske industrije, a njegova uloga u popularnoj TV seriji “Kung Fu” i rad s Kventinom Tarantinom u “Kill Bill” filmovima obeležili su ga kao jednog od najprepoznatljivijih glumaca svoje generacije. Njegova strast prema borilačkim veštinama bila je očigledna, a sa druge strane, obožavao je zabavu i bio vrlo duhovit.

Potiče iz glumačke porodice, a rođen je 8. decembra 1936. godine u Kaliforniji, a imao je prilično burno detinjstvo s obzirom na to da su njegovi roditelji razvodili, pa ponovo stupali u brakove.

Veoma zamršeni odnosi među majkom i ocem naveli su tada petogodišnjeg Dejvide da pokuša da izvrši samoubistvo vešanjem. Kasnije je priznao da je odlučio da digne ruku na sebe, jer je saznao da brat i on imaju različize biološke očeve.

Foto: profimedia

 

“Otac me je spasio tada, ali mi je oduzeo kolekciju stripova i spalio ih”, ispričao je Karadin svojevremeno.

Glumačku karijeru započeo je ulogama u televizijskim serijama šezdesetih godina, ali najveća slava je usledila serijom “Kung fu”, koja je u Americi počela sa prikazivanjem 1972. godine, a onda i u ostatku sveta i tajala je sve do 1975.

Karadin je na Tajland, pred svoju smrt, stigao kako bi radio na poslednjem filmu pod nazivom “Stretch”. Odseo je u luksuznom hotelu “Nai Lert Park”. Međutim, kada se nije jedne noći pojavio na večeri, niko se nije mnogo uznemirio.

Foto: profimedia

 

Mislili su da, jednostavno, odmara u svom apartmanu. Ipak, njegovo beživotno telo našla je sobarica oko pola 12. Karadin je nađen 2009. godine potpuno nag i obešen u velikom ormaru svoje sobe, u kojoj je boravio sam.

Telo je, potom, odneto na autopsiju, pa je pokrenuta i istraga. Portparol je odmah izjavio da je njegova porodica stopostotno sigurna da nije u pitanju samoubistvo.

Ipak, detalji su bili prilično uznemirijući. Kako se navelo, dok je jedan konopac bio obmotan oko vrata, drugi je bio obmotan oko njegovog polnog organa.

Foto: profimedia

 

Nalazi su pokazali da je Karadin umro od gušenja, što isključuje samoubistvo, već otvara mogućnost slučajne smrti, kako je pisao Holivud Riporter.

S obzirom na to da nije bilo tragova borbe, već je soba bila zaključana iznutra, niti je na telu bilo tragova, nije se ispitivalo da li je u pitanju ubistvo. Kako je preneo “Dejli mejl”, konopac je uzet iz hotelskih zavesa.

Foto: profimedia

 

Policija nije pronašla nikakvu oproštajnu poruku, a misterija do danas nije razrešena. Iza slavnog glumca ostala je supruga Eni i troje dece.

 Koliko svi poznajemo Dejvida, on se nikada ne bi ubio. Jako je cijenio život i sve što mu on pruža. Ova tragedija se desila pod nerazjašnjenim okolnostima, a njegova porodica i prijatelji čekaju rezultate istrage da vide šta se stvarno desilo u toj hotelskoj sobi – izjavila je tada Tifani Smit, bliska saradnica preminulog Karadina.


(FOTO) Posle 30 godina dobila ulogu! Srpska glumica živi na rubu egzistencije, hrani se u narodnoj kuhinji, a evo u kojoj seriji je gledate na RTS

Kultura

Glumica Vesna Pećanac dospela je u žižu javnosti pre nekoliko godina kada se saznalo da živi na rubu egzistencije i da se hrani u narodnoj kuhinji.

sledeća vest




Informer

Check Also

Uživo ERDOGAN U SRBIJI Vučić nakon razgovora sa predsednikom Turske: Pričali smo o EU i odnosu koji ima prema našim zemljama, NEMAM ŠTA DA KRIJEM (FOTO, VIDEO)

Vesti Politika Redžep Tajip Erdogan u Srbiji: Vučić priredio svečani doček, potpisuju se sporazumi Predsednik …