Bivši me je prevario sa muškarcem!” Pevačica šokirala priznanjem: “Slagao je i mene i naciju, on je…

Mlada pevačica otkrila je bolne detalje iz svog ljubavnog života.

Pevačica Sara Reljić bila je gost u podkastu Lune Đogani, a njih dve su razgovarale o raznim temama. Tom prilikom Sara je otkrila da ju je bivši partner, čije ime nije želela da kaže, prevario prvo sa devojkom, a onda i sa muškarcem.

– Jedan moj bivši partner je izlagao i mene i naciju. Slučajno sam saznala da me je prevario sa jednom devojkom, a onda sam slučajno saznala da me je ponovo prevario – rekla je Sara Reljić, a Luna je upitala da li je prevario sa još jednom devojkom.

– Kamo sreće da je sa devojkom, tako da mi je to još teže palo. Prevario me je sa muškarcem. On je javna ličnost – šokirala je pevačica izjavom u emisiji “Bunker”, kod Lune Đogani.

Foto: Printscreen/Youtube/Bunker

 

Pevačica se od ovog emotivnog udarca oporavila i sada je kaže odlično.

– Sjajno sam, a poslovno nikad bolje, hvala dragom Bogu. Izbacujem album. Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali, ali moje srce i dalje pripada njemu i nije me stid da kažem to. Ali, eto, generalno emotivno nedostupna u smislu da nisam ni za kakve ponude, ni za kakvu ljubav trenutno, iako moje srce pripada njemu, mi nismo zajedno – objasnila je pevačica.

Foto: ATA Images

 

S obzirom da mnogi momci maštaju o devojci poput Sare, ona je nedavno otkrila čime je taj momak uspeo da osvoji njeno srce.

Em što ima ono nešto, em što je imao sve kvalitete koje sam ja volela, ali prosto iz nekih razloga to nije uspelo. Ajde na stranu to što je lep i zgodan, nego je muškarac koji je ambiciozan i koji će sve da da na svetu da te vidi, da prođe pola sveta da bi došao da te vidi-rekla je Sara.


"Zavede me i nestade!" Sara Reljić o detaljima svog ljubavnog života: "Razmišljala samo o deci i porodici sa njim"

Estrada

Mlada pevačica priznala je da je bila slomljena posle raskida i da njeno srce i dalje pripada bivšem partneru.

sledeća vest




Informer

Check Also

Evo kako izgleda stan Irene Vukotić: Nakon razvoda, uživa sa doktorom i ćerkom, napravila je svoju oazu mira (FOTO)

Irina Vukotić, Foto: instagram/irinavukoticc Voditeljka Irina Vukotić nakon razvoda od Save Radovića uživa u ljubavi …