Opozicioni profesor priznao: Narod ne veruje opoziciji, nemaju ni kadrove, ni energiju! (VIDEO)

Opoziciono nastrojen profesor Fakulteta političkih nauka Miloš Bešić priznao je u gostovanju na tajkunskoj TV N1 da narod ne veruje opoziciji, te da oni nemaju ni kadrove, ali ni energiju.

– Imamo nizak nivo poverenje u svim istraživanjima i one koje sam ja radio i kolege koje rade, nizak nivo poverenja u opozicione lidere i tu nema nikakve sumnje. Da li je to rezultat  te strategije da se njihov autoritet maksimalno smanji, verovatno da jednim delom jeste. Nema nikakve sumnje da tu nedostaje i kadrovski kapacitet i inovativni kapaciteti, neka energetska propusnica ili nekakav novi energetski nivo koji, pre svega traži drugačije organizacije, drugačiji pristup – rekao je Bešić. 


Predlog opozicije ide na ruku Rio Tintu! Brnabić: Kompanija bi dobila milijarde na arbitraži!

Politika

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da izmene Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima koje je predložila opozicija idu na ruku Rio Tintu jer još nije doneta studija o proceni za zaštitu životne sredine i ta kompanija bi na međunarodnoj arbitraži mogla od Srbije da traži milijarde, a ostala bi i vlasnik zemlje koju je sama kupila.

sledeća vest




Informer

Check Also

Notingem drakonski kažnjen! Moraće da plati 900.000 evra zbog jedne objave

Fudbalski klub Notingem Forest sankcionisan je sa skoro 900.000 evra zbog jedne poruke na društvenoj …