Jeziv snimak iz Novog Pazara: Čopor od 15 pasa lutalica krenuo na dečaka, a onda se pojavio hrabri građanin i spasao dete (VIDEO)

Dečaka koji je u sredu preživio napad čopora pasa lutalica u naselju Lug i dalje se oporavlja od traume koju je doživeo na putu do škole. Incident se dogodio u ulici Miloša Obilića, u blizini osnovne škole Cana, i izazvao je uznemirenje u ovom novopazarskom naselju.

Majka je odlučila da podeli svoje iskustvo s nadom da će nadležni konačno preduzeti potrebne mere kako bi se ovakvi incidenti sprečili.

 

 

 

 

 

Dečaka je od napada spasio vozač automobila marke Passat, koji je naišao u pravom trenutku i automobilom rasterao pse, čime je sprečena moguća tragedija. Iako dečak nije pretrpeo fizičke povrede, njegova majka ističe da je događaj ostavio trajne psihičke posedice.

Molim vas, objavite snimak jer mi je dete danas napadnuto, ali hvala Bogu nije imao ugriz. Cela trenerka mu je pocepana, a sreća da je naišao ovaj čovek s autom, ko zna šta bi bilo. Ne trebam da govorim koliko se prestravio posle ovoga. Ovo će biti trauma za celi život. Došli smo u situaciju da decu ne smemo poslati u školu, i molimo se da stignu živa i zdrava, jer neko ko je plaćen ne radi svoj posao. STRAŠNO je šta rade, iako smo više puta prijavili, ništa nije urađeno. Snimak sve govori – poručila je uznemirena majka.

Ovaj slučaj ponovno otvara pitanje sigurnosti građana u naseljima gde se sve češće pojavljuju čopori pasa lutalica. Uprkos brojnim prijavama nadležnim službama, problem ostaje nerešen, a građani se osećaju nesigurno, posebno kada je u pitanju sigurnost dece.

Poziv na hitnu reakciju

Ovo nije prvi put da se stanovnici Novog Pazara suočavaju s problemom pasa lutalica, no nakon

ovog incidenta, mnogi apeluju na hitnu reakciju nadležnih organa kako bi se osigurala sigurnost

svih građana, a posebno dece koja svakodnevno..


Poznat salon na Vračaru devojci spalio kosu! Obećavali joj savršenstvo, a onda je kosa počela da opada (FOTO)

Društvo

Poznati beogradski salon na Vračaru, uprkos svim reklamama pokazao je na delu kako radi. Redakciji Informera, javila se devojka koja je otišla u salon i doživela veliku neprijatnost.

sledeća vest




Informer

Check Also

Nesposobni da uštede novac i nikad nemaju ni prebijenog dinara u džepu: Evo koji znakovi horoskopa su u pitanju

Nesposobni da uštede novac i nikad nemaju ni prebijenog dinara u džepu – evo koji …