Kakav potez Donalda Trampa: O njegovom gestu pre razorne oluje priča cela Amerika (VIDEO)

Donald Tramp obezbedio je besplatan smeštaj radnicima elektrodistribucije u svom hotelu Doral u Majamiju, kako bi se pripremili za nadolazeći uragan. Ovi radnici, poznati kao “lineman”, bili su ključni za obnovu elektroenergetske mreže u oblastima Floride nakon što je oluja prošla.

Ovaj potez usledio je u trenutku kada se cela država pripremala za udar uragana, a vlasti su upozoravale na moguće prekide u snabdevanju strujom. Trampova ponuda besplatnog smeštaja imala je za cilj da olakša boravak i organizaciju radnika, kako bi što brže reagovali kada se ukaže potreba za popravkom mreže.

@controversy.co President Trump is giving free rooms to lineman at his Doral Hotel in Miami to prepare for the hurricane. These lineman are essential to getting the power grid restored in areas of Florida after the storm passes… #trump #dailynews #election #hurricane #news #florida ♬ original sound – Controversy Co.

Radnici elektrodistribucije bili su od presudnog značaja u kriznim situacijama poput ove, jer su omogućili brzu obnovu struje i stabilizaciju mreže.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

SERIJA TORNADA SE SPUŠTA SA SVIH STRANA: Uragan se širi, snimci lede krv – ovako nije bilo nikada (VIDEO)

Više od 125 upozorenja o tornadu juče su izdale kancelarije Nacionalne meteorološke službe u Tampa …