"Драги Боже, чувај ми Станију" Прво оглашавање Асмина Дурџића након што је стравични ураган погодио Флориду – старлета напустила свој дом у Америци

У урагану Милтон који је ноћас погодио Флориду погинуле су најмање две особе у округу Сент Луси на атлантској обали Флориде. Уништено је више од 100 кућа у округу, а више од два милиона људи остало је без струје.

Наша старлета Станија Добројевић већ годинама живи баш на Флориди, а сада је на Инстаграму објавила узнемирујуће призоре током ураганске олује. 

– Ко би рекао да ће поглед са моје терасе икада изгледати овако депресивни. Када сам одлучила да се преселим на Флориду у глави су ми биле само палме, сунце и океан, какав ураган?! – написала је старлета на Инстаграм налогу.

objava Stanije Dobrojević
објава Станије Добројевић / Извор: Инстаграм printscreen/stanijadobrojevic

– Морала сам да изађем и извидим како је – додала је она.

objava Stanije Dobrojević
објава Станије Добројевић / Извор: Инстаграм printscreen/stanijadobrojevic

Асмин: “Боже, чувај ми Станију”

Услед ове катастрофе огласио се и Станијин вереник, Асмин Дурџић који тренутно није у Америци. Он је објавио видео који леди крв у жилама и изразио забринутост за своју партнерку.

– Драги Боже, чувај ми Станију од опасног урагана који иде према Мајамију и молим те, немој поново га госпођица крене у шопинг кад сви беже од ветра – поручио је Дурџић.

objava Asmina Durdžića
објава Асмина Дурџића / Извор: Инстаграм printscreen/alibaba_durdzicasmin


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"BIVŠI DEČKO ME JE PREVARIO SA MUŠKARCEM" Sara Reljić o bolnom iskustvu i ljubavi: Slagao je mene i naciju, on je javna ličnost…

Pevačica Sara Reljić (28) šokirala je priznanjem o bivšem partneru. Naime, Sara je otkrila da ju …