Ша сазнао шта му Миона ради иза леђа са Гастозом: Репер изгорео од беса након њеног признања: "Срамота ме је да будем овде…"

Током емисије “Питања гледалаца” водитељ, Милан Милошевић, је прочитао питање за Миону Јовановић.

Репер, Ненад Алексић Ша, је сазнао шта му Миона ради иза леђа са Ненадом Маринковићем Гастозом. 

– Миона док се твој дечко свађа са Ацом, ти се унутра смејеш Гастозовим доскочицама и огледаш се у огледалу да ли си лепа – гласило је питање.

– Ненад није мали, уме сам да се свађа. Да, било ми је смешто што је Гастоз преносио шта Аца прича напољу. Ја се јесам смејала и сви смо се смејали како је он имитирао Ша. Ненад је број један у свађама – рекла је Миона.

– Ја сам број два – рекао је Гастоз.

– Ненад је број један – рекла је Миона.

– Ја то нисам знала до сада. Ја сам то коментарисала кад се свађао са Терзом, она се смејала као и ја. Мени је то већ виђено, она не учествује у његовим свађама – рекла је Анђела. 

– Нек се одлучи тај идиот што поставља питања да ли воли бившег или воли Гастоза? Ј*бем маму мртву том гледаоцу. Ша је више срамота да борави овде. Ша и Миона показују нешто што је лепо и здраво, а фора је да се Миона представи неком јефтином ку*вом онда ме заје*ите – рекао је Ша.

– Шта ти је значила реченица упућена Анђели, штитим ја тебе од себе и више него што ти мислиш? – гласило је питање за Гастоза.

– Гледам јој кроз прсте, толеришем неке њене испаде. Контролишем ситуацију, почео сам да је смирујем. Није нормално да сам толико добар – рекао је Гастоз.

– Он је мене упознао у свим могућим издањима, ја сам њега видела само нормалног, нисмо видели какав је кад попије – рекла је Анђела.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Сочан пољубац запечатио узајамна осећања – Анђела Ђуричић се предала Гастозу, магично је (ВИДЕО)

Анђела Ђуричић и Ненад Маринковић Гастоз окупирају пажњу публике “Елите 8” већ више од месец …