"Рекла је за продукцију…" Ана Ћурчић открила шта се дешавало у судници са Качавендом – испливали детаљи суђења, поставила ултиматум бившој куми

Бивше пријатељице, Ана Ћурчић и Милена Качавенда, данас су се појавиле у Трећем основном суду у Београду на заказаном рочишту. 

Милена је тренутно актуелни учесник “Елите7”, па је изведена са имања како би присуствовала суђењу. Њој је строго забрањен контакт са спољним светом, па није могла да даје изјаве за медије поводом ове ситуације.

Milena Kačavenda
Милена Качавенда / Извор: Youtube printscreen/HYPE ТВ

Милена је прошла поред новинара, а чланови продукције који су је пратили изјавили су да не може да даје изјаве.

Међутим, Ана је открила шта се дешавало у судници.

– Кратко је трајало суђење, ово је наше прво суочење јер се до сада ни на једном није појавила. Судија је предложио помирење и изложио је колики су трошкови, што је мени у овом тренутку небитно. Предложено је помирење, а ја сам рекла да је то могуће само ако госпођа изађе и на националној фреквенцији где сам вређана, да се извини за све лажи које је изрекла за мене, као и на телевизији на којој ја радим, да то учини исто. Навела сам све оно што је изрекла, мали део је у тужби. Она је остала недоречена, у смислу да она уопште није обавештена да је процес у току, што наравно није тачно. Судија јој је уредно показао да је позив примљен и да је чак њен син био и да је све то лепо оправдао – рекла је Ана.

Ana Ćurčić
Ана Ћурчић / Извор: Youtube printscreen/HYPE ТВ

– Наводно је рекла да њих продукција не обавештава, што је аутоматски довело продукцију у проблем јер је судија рекао: “Је л сте ви тамо у заточеништву?”. Сходно томе, она ће да размисли, да ангажује адвоката. Судија јој је јасно рекао да не мора да има адвоката, да може сама јер је ово приватна кривична тужба и уколико се петог децембра не буде појавила, да може бити приведена – рекла је Ана и открила како се Милена понашала у судници:

– Она је била смерна, супротно од онога каква је пред камерама. Ја сам рекла и за лажи које је изрекла за моје дете које је умрло, па надаље… Шутирање у стомак, за шта сам је и тужила између осталог. Рекла је да ће се консултовати са адвокатом што се тиче помирења, па петог децембра је њен рођендан, тада нам је суђење у пола 1, па ћемо да видимо. Сматрам да свако своје последице мора да сноси, а поготово кад неко износи такве лажи, где је цела моја породица пропатила, изволи извини се јавно и реци да си све слагала, па могу да не наставим са суђењем и ништа више – рекла је Ана, па је открила да ли мисли да ће доћи до тог помирења:

Ana Ćurčić
Ана Ћурчић / Извор: Youtube printscreen/HYPE ТВ

– Не знам. С обзиром на то ко јој диригује мозгом и ко јој шта ради, уколико то уради, то је већ њена савест, а ово што ја радим је моја савест. Суд је место где ја могу да јој се обратим – рекла је Ана Ћурчић.

Ана Ћурчић тврди да Милена Качавенда није смела да је погледа у очи

– Није смела да ме погледа у очи. Ја сам је више пута директно погледала, али… Зна се кад се поглед скрива и кад не сме да се упути. Била сам прилично бесна. Није ме ниједном погледала, а била је у друштву обезбеђења. Ми смо се последњи пут виделе пред мој улазак у ријалити и једном смо се после на Радничком среле и то је то – рекла је Ана и додала:

– Она ако не дође на следеће рочиште биће ухапшена – закључила је Ана за “Hype”.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ko je muzičar koji je doživao veliku tragediju? Ovako je govorio o porodici i o svojoj mezimici

Foto: Printscreen/youtube/Predrag Novkovic Od posledica saobraćajne nesreće u Torontu u Kanadi umrla je Angelina Čonkić …