"JA ĆU OVDE UMRETI" Poznata influenserka se sprema za udar uragana Milton – Odbila da se evakuiše zbog TRI razloga

Ostali stanovnici Floride su u velikom strahu i masovno beže od nadolazećeg uragana, ali Kerolajn ne želi da to učini.

U jednom od videa koje je podelila na Instagramu, koji više nije dostupan, rekla je: “Dakle, ako ste pratili sve vesti o uraganu Miltonu, ja ću ovde umreti.“

Navela je tri razloga zbog kojih ne želi da posluša vlasti.

-Trebalo bi da pogodi područje Sarasote, a ja tamo živim. Blizu sam obale i to je zona u kojoj je evakuacija obavezna – otkrila je influenserka u videu, prenosi Njujorkpost

Navela je tri razloga zbog kojih odbija da posluša savete vlasti – nema vozačku dozvolu i smatra da nema smisla ići bilo gde kada su aerodromi zatvoreni. Kao treći razlog navela je negativno iskustvo koje je imala kada je pretio prethodni uragan.

-Poslednji put kada sam se evakuisala zbog uragana, otišla sam kod mame u Northport. Cela njena ulica je bila poplavljena i američka vojska nas je evakuisala nakon što tri dana nismo imali ni struju ni vodu. Bilo je vrlo traumatično i zato ne želim da idem kod mame jer mi je to iskustvo bilo najgore u životu ispričala je.

Osim na Instagramu, oglasila se i na X-u.

 -Neću se evakuisati. Za još dobrih saveta kupite moju drugu knjigu. Zove se Vodič kroz život Elizabet Vurcel i Kerolajn Kalovej.Uskoro će izaći ako preživim. To je knjiga saveta – napisala je u objavi. Reakcije njenih pratilaca su burne. Uveravala je svoje pratioce da ima dovoljno hrane i vode u svom domu, ali je priznala da je situacija „pomalo zastrašujuća“. „Obaveštavaću vas“, rekla je.

Njena odluka izazvala je burne reakcije korisnika društvenih mreža. Mnogi korisnici X-a rekli su joj da izađe i pobegne dok još može jer će joj kasnije biti žao.

Izvor: Srbija Danas

Check Also

OVO JE KRAJ AMERIKE KOJU ZNAMO?! Hitno se oglasio Bajden povodom uragana – "Sada je poslednja šansa, smrt je neizbežna"

– Nakon toga, moraćete sami da pronađete put do skloništa i biti spremni sami da …