Трагично настрадала кћерка (25) српског рокера

Ангелина ће у наредним данима бити сахрањена на Градском гробљу у Новом Саду, где ће из Канаде бити пренесено њено тело, саопштила је неутешна породица. 

– Са несхватљивим болом обавештавамо Вас да је наша премила ћерка Нина услед саобраћајне несреће преминула 6. октобра у Торонту. Сада је међу анђелима, како јој име каже – гласи читуља испод које су потписани ожалошћени, мати Мирјана, отац Небојша, брат Момчило и стриц Борислав и стрина Јелена са децом Милицом и Миланом. 

Небојша Чонкић Чонта рођен је у Новом Саду 1953. и био је један од најважнијих аутора и стваралаца музичког Новог таласа у Југославији почетком 1980-тих година, као лидер групе “Пекиншка патка”. 

Nebojša Čonkić Čonta
Небојша Чонкић Чонта / Извор: YouTube/printscreen/Predrag Новковиц

После два објављена албума који су ушли у антологију српског и балканског рокенрола група је престала са радом а Чонкић је наставио академску каријеру, радећи као професор у Електротехничком школском центру у Новом Саду. 

У канадски град Торонто преселио се 1994. године, где предаје информатику на канадском државном универзитету Сенека.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OVO JE VILA NAŠE FOLKERKE VREDNA 300.000 €! Živi u luksuzu na obodu Beograda, a čak nema krov! Evo zašto… Isplatio joj se svaki dan u rijalitiju

Pevačica Zorica Marković decenijama je aktivna na muzičkoj sceni, a pored nastupa, ona je novac …