MUP o navodima poslanice Nestorović: Gume na vozilu nisu probušene, samo jedna je bila ispumpana


Vesti

Politika

MUP demantuje poslanicu Danijelu Nestorović: Gume na vozilu nisu izbušene, jedna je bila ispumpana

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je povodom prijave poslanice Danijele Nestorović da su joj probušene gume na automobilu, da je nakon izvršenih provera utvrđeno da gume na njenom vozilu nisu bile probušene, već da je samo jedna guma bila izduvana.

.Foto: Rina / Rina

.

– Postupajući po njenoj telefonskoj prijavi da je neko izbušio gume na njenom automobilu, izlaskom na lice mesta policija je izvršila uvid u snimke bezbednosnih kamera koje pokrivaju parking ispred zgrade i tom prilikom nije uočeno ništa od prijavljenog – piše u saopštenju MUP.

Takođe, navodi se da su policijski službenici obavili informativni razgovor sa stanarima zgrade u kojoj narodna poslanica stanuje, i oni su izjavili da nisu uočili ništa od prijavljenog.

– Policija je utvrdila da je popravka gume na njenom vozilu obavljena u jednoj vulkanizerskoj radnji, sa čijim vlasnikom je obavljen razgovor, u kojem je ustanovljeno da je poslanica jutros oko 7.30 časova pristupila sa navedenim vozilom, kao i da je nakon provere vulkanizer ustanovio da guma nije probušena, već izduvana – navodi se.

Ranije danas, MUP je saopštilo da poslanica Danijela Nestorović nije prijavila policiji da su na njenom automobilu probušene gume, kao što je u Skupštini Srbije tvrdila da je učinila.

Kako je saopštio MUP, Nestorović se telefonskim putem obratila policijskoj stanici u Borči i prijavila da je jutros na parkingu zatekla svoj automobil sa izbušenim prednjim gumama, da je gume zamenila i tim autom se odvezla na posao.

– Nakon toga su je policijski službenici uputili da dođe u tu stanicu i podnese prijavu, što do sada nije učinila – navedeno je u saopštenju.

Iz MUP navode da je Nestorovićeva pozvala telefonom Policijsku stanicu u Borči jutros u 10:45 časova, “a pre toga je na skupštinskoj sednici izjavila da je već prijavila slučaj policiji, što nije istina”.

– Bez obzira na to što Nestorovićeva nije došla da podnese prijavu, policija je odmah započela provere njenih navoda i preduzela sve mere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti – navedeno je u saopštenju.


Blic

Check Also

Poznata glumica bila u kandžama depresije i alkoholizma! Srbi su je obožavali, a nisu imali pojma sa čime se borila

Devedesetih godina prošlog veka u Srbiji su bile izuzetno popularne latinoameričke sapunice, a jedna glumica …