Време је за промене "Људи живе у агонији уместо да се мењају" Богдан Срејовић донео одлуку – после овога више ништа неће бити исто

Бизнисмен Богдан Срејовић, супруг Јоване Љубисављевић Мисице на свом Инстаграм профилу често дели поучне објаве које су у дубокој вези са религијом што потврђује колики је верник. 

Подсећања ради, Богдан је почетком јула месецаобилазио манастире на Косову и Метохији, такође један је од покретача акције за обнову храма Рођења Пресвете Богородице у Гораждевцу, поред Пећи. 

Сада је на његовом профилу осванула озбиљна порука над којом би се свако запитао. 

– Ако хоћеш да промениш живот, мораш да промениш себе изнутра. Ако то не желиш да схватиш, мораћеш много да пострадаш. Чудно је колико људи пре бирају да живе у агонији и да се муче, него да се мењају. Несхватљиво каква везаност за оно што их убија. Твој ум или срце остварују заједницу или са светлошћу или са тамом. Ако негујеш таму у себи никад неће бити светлости у твоме животу. Ако одбациш зло у себи – нестаће га у свим облицима и у твом животу – писало је у објави Богдана Срејовића. 

Богдан је свима задао задатак за размишљање, јер донети одлуку за променом је најтежа ствар у животу сваког човека, али оно што долази касније је прави благослов.

Objava Bogdana Srejovića
Објава Богдана Срејовића / Извор: Инстаграм printscreen/bogdansrejovic

Подсетимо, за време Богдановог одсуства Јована Мисица је била на редовном прегледу и том приликом се огласила на свом Инстаграм профилу: 

– Свакој трудници је најбитнији дан у месецу посета свом доктору гинекологу и тренутак када на екрану угледа своју бебицу како је порасла и напредовала од прошлог прегледа. Свима вам желим доктора као што је мој који са целим својим тимом чини да се осећам сигурно током најлепших дана у животу сваке будуће мајке. Њихова ординација је моја оаза среће, а њихов детељан приступ при сваком прегледу или позиву, одговори на сва питања мене и мог мужа, приступачност и пријатна атмосфера која нас увек дочека са врата… немају цену. Захвални на свему – истакла је чувена Мисица тада.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OVO JE VILA NAŠE FOLKERKE VREDNA 300.000 €! Živi u luksuzu na obodu Beograda, a čak nema krov! Evo zašto… Isplatio joj se svaki dan u rijalitiju

Pevačica Zorica Marković decenijama je aktivna na muzičkoj sceni, a pored nastupa, ona je novac …