Дарко Лазић извео супругу и ћеркицу из породилишта: Каћа изабрала посебну одевну комбинацију за ову прилику

Супруга певача Дарка Лазића, Катарина Лазић, породила се пре три дана и на свет је донела девојчицу Срну. Певач је дошао у породилиште да изведе супругу и ћеркицу.

Дарко је у рукама носио колевку, бакарно златне боје, док су са њим у болницу стигле и Катаринине сестре.

Darko Lazić
Дарко Лазић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Катарина је породилиште напустила у хаљиници беж боје и све је то укомбиновала са беж чизмама. На глави је носила велике црне наочаре, а неутралну одевну комбинацију је “разбила” црно-наранџастом јакном.

Каћа и Дарко нису скидали осмех с лица. Поносни тата је носио колевку, а онда је пао и пољубац пред фоторепортерима.

Darko Lazić, Katarina Lazić
Дарко Лазић, Катарина Лазић / Извор: Србија Данас

– Осећај је нестваран, данас сам посебно узбуђена. Ћеркица је пресликана тата. Идемо кући да одморимо. Доста је беба мирна, ја сам била узбуђена ноћас, нисам спавала. Доста је славља, сада идемо да уживамо – рекла је Каћа окупљеним медијима.

Darko Lazić
Дарко Лазић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Подсећамо, певач је синоћ рођење наследнице славио до јутра.

– Наравно певали смо песму “Срно моја малена”, то је од данас химна. Ја сам најсрећнији човек на свету већ одавно, а данас поготово пошто сам добио још једну малу принцезу коју сам желео. Бебу сам видео само преко телефона, пошто посете нису дозвољене. Сутра би требало да одем по Каћу и бебу – рекао је Дарко јуче и додао:

Darko Lazić, Katarina Lazić
Дарко Лазић, Катарина Лазић / Извор: Србија Данас

– Сматрам да су државне болнице најбоље и зато се Катарина није породила у приватној клиници. Беба личи на мене. Катаринин термин је био за мој рођендан, међутим, беба је бирала датум. Добио сам најбољи поклон на свету. Мени су сва моја деца највреднији поклон, хвала Богу само да је беба жива и здрава.

Darko Lazić, Katarina Lazić
Дарко Лазић, Катарина Лазић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Дарко је пре брака са Катарином добио двоје деце, а сада је открио како су Лорена и Алексеј реаговали на рођење сестре.

– Лорена и Алексеј су одушевљени. Искрено, они су једва чекали. Ана данас неће доћи јер не може да стигне, али нема везе. Била ја на прослави пре два дана, дошла је тада прва. Јако то поштујем и волим код ње и Данијела. Заиста су ми толико драги људи, толико их обоје волим и поштујем да немам речи. Људима је можда чудно што имамо овакав однос, а ја сматрам да је то најбоље. Обоје смо заслужни за такав однос. Марина ми је честитала, Алексеј је требало да дође вечерас. Има температуру, али не може. Каже мени један другар: “Па добро, докле више, једна свадба, друга, свадба. Једно дете, друго дете. Ај остани са овом. Немој да буде четврта жена, четврто дете, немам више пара за твоје трошкове”. Следећи корак је да, ако Бог да, за једно две године направимо следеће дете.

– Нисам спавао од прекјуче, имао сам обавезе. Данас је све спремно за бебин долазак – рекао је певач за домаће медије.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

UBIO KOMŠIJU ALBANCA JER MU JE BAGEROM RUŠIO KUĆU I GAZIO VOZILA! Dok je večerao osetio da se zidovi tresu, pa uzeo pušku i kroz prozor ispalio 5 METAKA u vozača: “Samoodbrana…”

Vesti Svet Komšijska svađa u Arecu završila sa ubistvom: Advokati traže promenu optužbe Albanac Gezim …