Marija Kulić kipti od besa nakon što je Miljana povukla tužbu protiv Terze: “Jurila sam advokate, ne zna šta radi”


Zabava

Marija Kulić kipti od besa nakon što je Miljana povukla tužbu protiv Terze: “Jurila sam advokate, ne zna šta radi”

Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić, oglasila se za “Blic” nakon što je Miljana povukla tužbu protiv Borislava Terzića Terze.

Marija Kulić
Marija Kulić

Naime, Miljana je danas sa Terzom izašla iz rijalitija, njih dvoje su bili na sudu, a Miljanina majka je besna na ćerku što je povukla ovaj potez.

Blic preporučuje

Miljana, Terza, Marija

Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić / Ringier

Miljana, Terza, Marija

– Kada joj je pretio Miljana je hitno zvala advokate, pretila tužbom, ja sam angažovala njih, a ona je sada povukla sve. Ne zna šta radi, uopšte ne želim da gubim živce pored nje, ja se kući tresem i iznerviram inače kad se tako nešto dešava i kad joj prete u rijalitiju, a sad sam rekla neka je vuku i šutiraju mene to ne zanima, što se mene tiče obezbeđenje ne mora ni da ulazi. Da ja idem u Rumu da tražim advokate, da jedva čekam suđenje da Terza odgovara, ona povuče. Svakim danom sve više dokazuje da ne zna šta radi. Ona mi je juče na pregledu rekla da će to uraditi, ja sam je savetovala da ne treba, ali njoj je bilo žao da ga tuži jer će postati otac uskoro – rekla je ona na početku.

Marija Kulić

Foto: screenshot Amidži šou / screenshot

Marija Kulić

Marija: “Katastrofa je šta je Terza uradio Milici”

Borislav Terzić Terza prevario je svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa cimerkom Sofijom Janićijević rijaliti programu “Zadruga 8 – Elita”, a sud o ovome dala je Marija za “Blic”.

– Katastrofa šta je uradio Milici, ja sam se prva zgrozila kad su svi hvalili da je trudna. Ja sam videla i kod nje i kod njega nelagodnost, oni su plakali od tuge i muk, ali da bu ljudima zamazali oči. Onda su rekli da su presrećni, kad je nešto lažno vrlo kratko traje. Ona je isto bez mozga – rekla nam je Marija.

Terza, Milica

Foto: Aleksandar Dojkić / Ringier

Terza, Milica

Miljana donela odluku o prekidu trudnoće

– Donela je odluku da prekine trudnoću, njoj je de dimer visok, vodili smo je kod hematologa. Trudnoća ugrožava njen život, više nego bebin. Doktorka joj je rekla da ne sme da prekine trudnoću dok ne primi određen lek – rekla je Marija.

VIDEO:Miljana i Marija Kulić stigle u Elitu 8


Blic

Check Also

Putin ima TAJNO ORUŽJE kojim će paralisati SAD – Nije ni artiljerija, a ni nuklerarka

To bi bilo bolno za SAD i Evropu, jer su delimično zavisne od uvoza iz …