Ово је мајка 3 деце која је погинула у језивој несрећи код Бачког Петровца: Отац и ТРИ ћерке повређени

Полиција је данас саопштила да је ухапсила држављанина Републике Хрватске(37) који се сумњили да је возећи “мерцедес” изазвао саобраћајну несрећу. 

Сумња се да је “мерцедес” прешао у супротну траку и на мосту преко канала ДТД налетео на “фијат” у коме се налазила породица из Новог Сада. Возачу “мерцедеса” је након несреће измерено 1,48 промила алкохола у крви.

На друштвеним мрежама, подсетимо, појавио се снимак, који је наводно настао мало пре трагедије, а на коме се види како “мерцедес” великом брзином претиче аутомобиле на локалном путу. Скупоцени аутомобил, како су писали поједини медији, припада иначе једном познатом бизнисмену из Бачког Јарка.

Stradala porodica kod Bačkog Petrovca
Страдала породица код Бачког Петровца / Извор: Друштвене мреже

Супруг настрадале жене и њихове три ћерке после удеса пребачени су у Клинички центар Војводине. Једна од повређених девојчица пуштена је из Дечије болнице у Новом Саду на кућно лечење док се њене две сестре и отац и даље налазе у болници.

Србија Данас/Курир

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Dnevni horoskop za 8. oktobar: Blizanci ulaze u nove ljubavne veze, Rakovi ulaze u flert sa Škorpijom, a evo šta očekuje Lava…

Detaljan dnevni horoskop za 8. oktobar 2024. godine. Pogledajte šta zvezde predviđaju vašem pripadniku Zodijaka …