Кристина Спалевић загрмела док јој се супруг на "Фарми" налази у канџама друге жене

Александра Јакшић показала је интересовање према Кристијану Голубовићу, што је изазвало велику пажњу гледалаца осме сезоне ријалитија “Фарма”. 

Она није крила своје намере и отворено се удварала, док је Кристијан реаговао поруком да му “к**ке” неће прићи ове сезоне.

 

Управо због тога огласила се Кристина Спалевић, његова невенчана супруга, која нимало није била блага, те је жестоко оплела. 

– Апсолутно разумем што јој се он свиђа, из искуства разумем и немам ништа против тога. Сад баш гледам уживо “Фарму” како он пише списак и видим како га она све време пипка по рукама беспотребно. Јако ми то симпатично изгледа, морам да признам – истиче Кристина, па додаје:

Kristina Spalević
Кристина Спалевић / Извор: Србија Данас

– Ја Кристијану верујем, а ако се случајно деси да поједе неку печурку на “Фарми” и отрује се или да га уједе нека отровна животиња и пролупа, једино у том случају може да падне на Александру Јакшић. Никога не потцењујем, али мислим да би то било највће падање са коња на магарца у историји свих ријалитија. Жена има године и зна се да Криле воли пилетину, превише ми је јадно то њено набацивање док он константно прича о својој жени. Оног Кристијана ког ја познајем, њу на улици не би ни приметио. Будемо видели – поручила је Кристина.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Подрхтавање тла узнемирило Србију: Земљотрес изненада погодио овај град

Јуче, око 14 часова, Ваљево је потресао земљотрес магнитуде 1,7 Рихтерове скале, према подацима Републичког …