Након скандала на аеродрому са дечком, Снежана Ђуришић стигла испред Гранда – ево где је гинеколог Вања

Данас се снима још једна епизода најгледанијег музичког такмичења Звезде Гранда, а у студио на Кошутњаку међу првима је стигла певачица и чланица жирија Снежана Ђуришић. 

Снежану је довезао дечко, познати београдски гинеколог Вања Милошевић, што је изненадило многе будући да су јуче имали жесток сукоб насред београдског аеродрома, када је певачица свом изабранику поручила “да јој се изгуби из живота”. 

vanja-milošević
вања-милошевић / Извор: Србија Данас

Ђуришићева није била расположена за било какве изјаве, већ је само изашла из аутомобила и ушла на у студио.

“Све ти ј**ем, губи ми се из живота!”

“Губи се из мог живота”, викала је певачица Снежана Ђуришић свом момку гинекологу Вањи Милошевићу пред пуним паркингом београдског аеродрома, преноси “Блиц” са лица места.

Снежана није марила за то што камере стоје испред ње, јер је била понижена када је њен партнер оставио саму испред лифта на очиглед свих и брзо корачао не би ли их неко видео заједно.

snežana-đurišić
снежана-ђуришић / Извор: Србија Данас

Све се десило јуче на београдском аеродрому “Никола Тесла”.

Наиме, недеља је дан када се бројне јавне личности враћају са наступа широм региона, те је наша екипа дочекала и певачицу Снежану Ђуришић. Певачица се није враћала сама, већ је са њом био и њен партер гинеколог Вања Милошевић, са којим је певачица осам година, али и још једна особа.

Ипак, овај долазак није протекао мирно већ је нервоза певачице ескалирала из секунде у секунд када је њен партнер одлучио да иде испред ње, а не руку под руку са њом, те је она ишла одвојено са младићем који је био са њима. Вања је ушао у лифт док је Снежана чекала следећи.

Приликом изласка из лифта, Ђуришићева је ишла за Вањом док му је понављала да је сачека, за шта он није марио много, што је певачицу додатно изнервирало. Ишла је за њим, док је он корачао ка аутомобилу и понављала му је “стварно је страшно”, док је показивала руком према њему, а када се приближила колима дала је кофер пријатељу и рекла:

snezana-djurisic,-vanja-milosevic
снезана-ђурисиц,-вања-милосевиц / Извор: Србија Данас

– Па, ето, шта је било. Са мном неће моћи. Све ти ј****, хоћу да се покупиш и губиш из мог живота! То неваспитање… – драла се Снежана, док јој је особа која је била са њима рекла да спусти лопту због медија, а она је нервозно одговорила:

– Шта немој пред њима, па они су видели да ја излазим из другог лифта. Видећеш да ће све да се види – рекла је Снежана, након чега је ушла у аутомобил, а њихова расправа и даље је трајала те су се упутили ка породичном дому.

Погледајте снимак свађе Снежане Ђуришић и др. Вање Милошевића кликом ОВДЕ

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

CECA STIGLA NA ROĐENDAN NAJBOLJEG DRUGA SA NAJSKUPLJIM NESESEROM! Utegla se u uske pantalone, a u ruci drži više od 1000 €! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović je stigla na rođendan prijatelja i poslovnog saradnika Stevana Radivojevića. Frizer slavi …