Bivša učesnica Zadruge, Paula Hublin, nakon izasla iz rijalitija oprobala se u muzičkim vodama, te se posvetila snimanju pesama.

Neko vreme je uživala u ljubavnoj vezi sa Filipom Đukićem, a mnogi su čekali i svadbena zvona jer ju je bivši zadrugar ubrzo i verio, ali to se nije desilo i usledio je krah.

paula-hublin-252995733-1028547957924206-9056469350254649701-n-1.jpg
Printscreen/Instagram 

Nakon raskida nisu želeli mnogo da se oglašavaju tim povodom, a Paula se povukla. Jednom prilikom je otkrila koliko joj je teško palo preseljenje za Beograd tokom ljubavi sa Filipom.

– Kada sam se ovde preselila pre dve godine nije mi bilo lako, nisam imala prijateljicu. Bila sam kod kuće sa dečkom i psom i to je to. Nisam išla po gradu, nisam se družila ni bilo šta tome slično. Okej su me ovde prihvatili, ko je uspeo jer sam stalno bila kod kuće. Vratila sam se u Zagreb, jer mi tamo više odgovara tamo je mirno i bolje funkcionišem tamo – rekla je ona i dodala da je za situaciju sama kriva.

Sada je otkrila i pravi razlog svoje odluke i priznala da je radila na sebi i svojoj najvećoj ljubavi, sportu.

Paula Hublin ponovo bokserka
Printscreen/Instagram 

Na Instagram nalogu se pohvalila svojim sportskim uspehom nakon nekoliko godina i otkrila da je pobeda višestruka.

Paula Hublin ponovo bokserka
Printscreen/Instagram 

– Pre mesec dana sam odlučila da se vratim jedinoj stvari koja me istinski usrećuje i ispunjava – boksu. Danas sam prvi put nakon 6 godina ušla u ring i pobedila! Prvenstveno sebe. Život je lep, a ja sebe nikada više nisam volela. Radite ono što volite, a ne što očekuju od vas – napisala je Paula i pokazala medalju.

 Bonus video:

Kurir TV STARS EP 398