"Џабе, не можеш да имаш дете" Због ових речи Ша полудео, обезбеђење морало да га држи да не посрне (ВИДЕО)

Током ноћи, одвијала се сад већ традиционална, популарна Мићина игра истине, која је изазвала напету атмосферу међу учесницима. Ненад Алексић Ша и Аца Коцкар нашли су се у жестоком сукобу, размењујући увреде које су достигле врхунац. 

У једном тренутку, тензије су се толико појачале да је Аца насрнуо на Ша, због чега је обезбеђење морало да интервенише како би спречило даљу ескалацију сукоба.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Клошару један, овде си још недељу дана за џабе и онда педала. Ти можеш да промовишеш само твоју накарадну фацу клемпаву и буљаву, је*аћемо те мој буразер и ја – рекао је Ша.

– Знаш кога знам са фонтане све, је*ачемо ти мајку сви, нарк*манчино једна распала. Ајде дођи јајаро једна да ти покажем ко си -рекао је Коцкар.

– Наказо, је*ем ти маму ку*рву, на сред фонтане ћу те развући као пи*ку. Плакаће ти твоја мама на мом ку*цу клошару распали. Питај жену ко је напунио – додао је Ша.

Како ово очигледно није било довољно ни једном ни другом, Босанац и Ша наставили су препирање у дворишту Беле куће. 

– Пропишаћеш крв олошу један распали, жена ти је ку*ва и мама исто. Ја сам ти ка*ао жену, пунио сам ку*ву, моли Бога што пре да идеш и плаши се од мене олошу један – рекао је Ша. 

– Друже 50 година имаш а ни кучета ни мачета, мајмуне један распали, ти ћеш некога да је*еш али џабе кад не можеш да имаш дете -рекао је Аца.

– Ја имам оно што ти мислиш да је твоје, је*ао сам ти жену ку*ву. Још си пе*ер слао си пољупце Урошу. Носати, ишчупаћу ти тај нос, оде ти он у потиљак -рекао је Ша.

Видело се колико су ове Босанчеве речи повредиле Ненада, с обзиром на то да већ дуго машта о томе да има породицу, коју је планирао и са бившим супругама Иваном и Вањом, као и са Таром Симов. 

Nenad Aleksić Ša
Ненад Алексић Ша / Извор: YouTube/printscreen/Zadruga


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OPŠTA TUČA 2 PORODICE KOD PROKUPLJA: Krenuo sekirom na ćerkinog dečka – nastao haos! Među povređenima i dete od 2,5 godine

U tuči koja je izbila između dve porodice u selu Rečica kod Žitorađe, povređene su …