Evo kada se vraća Saša Popović u Zvezde Granda: Moćnik iz Granda sve otrkio, javnost za ovo mora da zna!

Evo kada se vraća Saša Popović u Zvezde Granda: Moćnik iz Granda sve otrkio, javnost za ovo mora da zna!

Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prošle subote startovala je nova sezona “Zvezda Granda” koja je donela mnoge promene.

Osim nove scenografije i pravila, novina je da Sašu Popovića u sudijskoj stolici trenutno menja Voja Nedeljković koji je pred auditorijumom otkrio kada se očekuje povratak kreativnog direktora.

Ja sam vršilac dužnosti, samo VD, umesto Saše Popovića sam tu. Očekujemo da nam se Sale uskoro pridruži. Sale dođi, nastavi svoj posao, tamo gde smo stali. Ja sam ovde, kao što rekoh, VD u ime produkcije – rekao je Voja i još jednom otkrio koja pravila će važiti u aktuelnoj sezoni.

Voja Nedeljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Prošle nedelje ste imali priliku da vidite prvu emisiju ovog ciklusa. Za one koji nisu ispratili, a takvih je malo, važe nova pravila. Imamo 8 članova žirija i između njih se nalaze paravani, dakle nemaju mogućnost da vide jedni druge i da znaju kako ko glasa. Svako ima pravo da daje glas “za”, panik što je zapravo “protiv” ili da bude neutralan, odnosno da ne glasa uopšte – objasnio je Nedeljković, a potom nastavio:

– Onog momenta kada član žirija pritisne “da” ili “panik” spušta se zid ispred njega i on će moći da vidi pevača koji se nalazi na sceni. Svako od njih ima kameru ispred sebe, pa smo prošle subote imali priliku da vidimo njihove neverovatne reakcije, dosađivanje, sreću, smeh. Sve se vidi i sve se čuje. Sa 3 glasa kandidat može da bira mentora, nekog od onih koji su dali glas, a ako ima šest negativnih glasova, kandidat napušta takmičenje – objasnio je Nedeljković.

Bonus video:

00:20

Saša Popović izlazi iz studija nakon finala Zvezda Granda

(Espreso/telegraf)

Izvor: Espreso

Check Also

SMRT POD VELOM MISTERIJE 23 GODINE KASNIJE! Popularni folker pronađen mrtav u stanu, svi se pitaju ko je pronašao svesku s njegovim neobjavljenim hitovima

Smrt Rođe Raičevića i dalje intrigira javnost. Iako su od tada prošle 23 godine, s …