Терза се покајао због варања трудне Милице – изрекао пред свима, Софија пребледела

Учесници “Елите 8” синоћ су након избацивања играли “Игру истине”, а Борислав Терзић Терза сумирао је утиске након што је освојио највећи проценат гласова публике, а потом открио да не би поново урадио исто, односно, да не би преварио трудну девојку. 

-Питање за Муњу: Шта кажеш на одлуку народа? -питао је Мића.

– Изгледа да народ види нешто што ми не видимо. Сви смо осудили поступак али је човек дошао и признао грешку шта сад треба да га убијемо. Највише је процената имао поред пет људи, не могу ја њега да поредим са осталим људима овде јер има мање гласачко тело и заиста ово треба да му буде ветар у леђа и да шури само јако -рекао је Муњез.

-Питање за Терзу: Да ли мислиш да је твој поступак био исправан након гласова? -питао је Мића.

Danijel Dujković Munjez
Данијел Дујковић Муњез / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Мој поступак је лош и не желим да ми ово даје ветар у леђа да ја сад скачем и да се кур*им, видео сам ко ми овде жели добро а ко не -додао је Терза.

-Питање за Софију: Када би Милица дошла овде да ли би јој пришла и поздравила се? -питао је Мића.

Sofija Janićijević
Софија Јанићијевић / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Ја са тим немам ништа, не познајем девојку и мислим да је најисправније да не радим ништа. Нема потребе да се поздрављам са њом -рекла је Софија.

-Да ли би сада када размислиш урадио исто и ушао у однос са Софијом или не? -питао је Мића.

Borislav Terzić Terza
Борислав Терзић Терза / Извор: Тв Пинк Printscreen

– Да могу да вратим време не бих то исто урадио, колико ме људи хејтују у вређају мислим да ми то није требало. Сад се то десило и не могу ништа да променим, очекујем да ме сви пљују и ко буде вређао ниско и ја ћу тако да је то то -рекао је Терза.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

EVO U KAKVOM SU STANJU DEVOJČICE I OTAC POVREĐENI KOD BAČKOG PETROVCA: Pijani vozač se zakucao u automobil u kom je bila porodica, auto visio sa mosta

Tri devojčice, starosti 7, 9 i 10 godina, koje su povređene juče u strašnoj saobraćajnoj …