Изјаве Софије Јанићијевић о трудној Милици запрепастиле све – Није имала потребу да јој се обрати, али…

Прва саговорница Дарка Танасијевића у “Шиша бару” била је Софија Јанићијевић

Она је овом приликом проговорила о свом односу са Бором Терзићем Терзом, те је признала да нема потребу да се обрати Милици Величковић.

– Софија какви су твоји утисци? – упитао је Дарко.

– Па синоћ су биле номинације, сви људи су нас подржали сем троје људи који имају неке личне фрустрације – рекла је Софија.

– Многи су шокирани и запрепашћени твојим изјавама. Једном си изјавила да желиш да она буде добра – рекао је Дарко.

Ја нисам хтела ништа да кажем њој, али Терза и Муња су инсистирали да јој кажем. Њу нико не хвали у кући, само ко је у сукобу са Терзом контрирају му. Други немају такав став, ја нисам гледала прошлу сезону, али Матеа ми је до детаља испричала. Њих двоје нисам ни приметила. Морам да кажем где има дима има и ватре – рекла је Софија.

– Шта је Терза теби причао о Милици? – упитао је Дарко.

Darko Tanasijević
Дарко Танасијевић / Извор: YouTube printscreen/Zadruga

– Причао је да је било лоше, да нису живели заједно. Углавном ми је све сам причао, ја нисам ништа испитивала – рекла је Софија.

– Када је Терза рекао да ћете везу отпочети када се Милица породи, ти си изјавила када ће то бити? – упитао је Дарко.

– Ја се тога стварно не сећам – рекла је Софија.

– Смејала си се кад је Терза излагао, а после си му замерила што је заплакао због Милице – рекао је Дарко.

– Не, смејала сам се због Муњиних чарапа. Скренула сам му пажњу да се не обазире на људе иза који му скрећу пажњу. Мени су његови одговори били катастофа, не даје конкретне одговоре, на крају ништа није одговорио – рекла је Софија.

– Недавно сам те питао да ли себе сматраш љубавницом, ти си рекла да ниси љубавница. Зашто си се свесно упустила у однос са заузетим мушкарцем – упитао је Дарко.

– Он мене гледа као Бога, не верујем да је швалер. Ја сам јако оптимистична, видим како се понаша. Мени су други људи дали ветар у леђа кад су ми испричали какви су њихови коментари били – рекла је Софија.

Детаљније погледајте у видеу испод.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Dnevni horoskop za ponedeljak 7. oktobar: Ovnovi ostvaruju poslovnu saradnju sa inostranstvom, Blizancima neko spletkari iza leđa, Lavovi ljubav na prvi pogled

Dnevni horoskop za ponedeljak 7. oktobar donosi nove uspehe. Svaki pripadnik Zodijaka osetiće ovaj nalet …