Шта ће Софија да каже на ово? Јањуш се огласио и проговорио о својој прошлости

Марко Јањушевић Јањуш, познат као једна од најпопуларниијх ријалити звезда, не крије да је кроз године у свету ријалитија направио бројне грешке. Иако можда није био пример посвећеног супруга или партнера, Јањуш је ретко кад покушавао да оправда своје поступке. Свестан својих погрешних потеза, увек је показивао известан стид и признао одговорност, без покушаја да се похвали својим контроверзним моментима.

У осмој сезони “Елите” Јањуш не учествује, али то га није спречило да јавно изнесе свој став о новом скандалу који је уздрмао публику – превари Борислава Терзића Терзе над трудном Милицом Величковић са Софијом Јанићијевић. Гостујући у емисији “Премијера,” Јањуш је без задршке осудио Терзин поступак, назвавши варање труднице догађајем без преседана у ријалитијима. Овако индиректно поручио да су Терза и Софија овим потезом дотакли морално дно, остављајући утисак да је и сам затечен понашањем које није очекивао ни у оквиру света ријалитија.

 – Искрено уморан сам, посао иде ка добром, само лагано идемо – рекао је Јањуш па је прокоментарисао однос Терза и Софије:

– Ја сам увек био искрен и када сам ја правио с**ња, ја јесам грешио, али ово се у ријалитију никада није десило. Није да ја нисам очекивао да нешто тако може да се деси, ово је први пут да човек превари трудну девојку.

Elita
Елита / Извор: ТВ printscreen Пинк

Милица без милости

Милца је данас такође на телевијизији Пинк окривуила Софију за све

Како коментаришеш Софију?

– Мени она није првенствени кривац, али као личност је блам године. Верница, која је анимир дама, просипа ми памет тамо и морал. Нема она шта да не буде хладна према мени, али ја то не бих могла да урадим. Како она не размишља да бих ја могла некад да дођем? Она доста манипулише њим, гледала је наш однос. Не верујем да ће дуго да трају, видим да ту девојку он не интересује – казала је Милица.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Мислиш ли да је Терза стварно одлепио за њом?

– Мислим да је одлепио, не фолира се. Исте реченице је изговарао мени, тако је било и са Тамаром Тикток. Он константно прича да ја њега треба да разумем нешто. Нервира ме што ме људи питају као што си га пустила тамо. Нисам могла да верујем да је човек толико болестан, да превари трудну жену у ријалитију – рекла је она. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

VUČIĆ O PRIJATELJSTVU SA BIN ZAJEDOM: On je najmoćniji čovek zaliva, zahvaljujući njemu uštedeli smo za zemlju stotinu miliona evra

– Сви су говорили да је он најмоћнији човек залива. Питао ме три пута шта …