Nakon hapšenja muzičkog mogula Šona Didija Kombsa društvenim mrežama širi se snimak iz podkasta “Full Send” iz 2022, u kom je reditelj muzičkih spotova Kol Benet objasnio kako mu je Dedi rekao da “dokumentuje sve u svom životu” od 1992. nadalje.

Benet, koji je sarađivao s osobama poput Eminema, Kanjea Vesta i Džeja Kolija, u podkastu je ispričao kako mu je Dedi naglasio važnost “nošenja kamera svuda”. Iako nikada nije sarađivao s Dedijem, pozvan je kod njega na večeru, a reditelj se prisetio saveta koji mu je reper dao.

“Imam snimke svega”

“Dedi me pozvao na večeru pre nekoliko meseci, dao mi je savet. Rekao je da kamera snima sve u svakom trenutku. Rekao je: ‘Dokumentujem sve u svom životu od 1992. godine… Imam snimke svega… Pobrini se da poneseš kameru svuda gde ideš, važno je'”, prisetio se reditelj tada.

Benet je dodao da je Dedi rekao da sve snima kako bi jednog dana mogao “s nežnošću” da se osvrne na ta vremena.

profimedia-0908792864.jpg
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Javile se brojne navodne žrtve i svedoci

Podsetimo, reper je uhapšen u Njujorku i optužen je da je seksualno zlostavljao žene i terao ih na učestvovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se pretnjama i nasiljem. Sada se nalazi u istražnom zatvoru, a sudija je u tri navrata odbio njegovo puštanje na slobodu.

Nakon hapšenja otkriveno je da 120 osoba planira da podigne tužbu protiv njega, od kojih je 25 ljudi bilo maloletno u vreme incidenata zbog kojih pokreću tužbe, a jedna osoba je imala 9 godina kad se dogodilo navodno zlostavljanje. U 24 sata javilo se čak 12 hiljada navodnih žrtava i svedoka. Dedi poriče sve optužbe.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S.)

Bonus video

Instagram Reper zabrinuo fanove