Koliko je ovo grozno: Kruži snimak intimnog odnosa repera i slavnog muškarca, u jeku skandala svi uplašeni

Koliko je ovo grozno: Kruži snimak intimnog odnosa repera i slavnog muškarca, u jeku skandala svi uplašeni

Foto: Print Screen Youtube/CBS New York

Ne prestaju skandali nakon što je uhapšen reper Šon Kombs, poznatiji kao Paf Dedi, nedavno u Njujorku, a tereti se za reketarenje, trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kriminalna dela vezana uz prostituciju.

Poslednjih meseci su protiv repera podignute brojne tužbe u kojima se spominju i njegove zabave na kojima je on, kao i njegovi saradnici, seksualno zlostavljao žrtve, a sve je zabeleženo na video snimcima.

Jedan od takvih snimaka se navodno preprodaje ovih dana, a na istoj je snimljena slavna muška osoba zajedno sa Paf Dedijem.

Taj slavni muškarac je “užasnut” snimkom koja bi uskoro mogla da bude objavljena. Izvor je za New York Post rekao da je cela situacija za tu zvezdu “potpuna noćna mora”.

“Ovo je izdaja i povreda žrtve te izaziva brojne probleme. Vraćaju mu neke uznemirujuće i loše uspomene. Kao da je bio žrtva pre mnogo godina i sada je ponovo žrtva, tako se oseća. Ako ovaj snimak izađe, pratiće ga ceo život. Biće na internetu zauvek”, rekao je izvor.

Drugi izvor je dodao da se zvezda “moli” da sve nestane pre nego što snimak završi u javnosti.

“Ne postoji puno toga što može da uradi ako je video snimljen bez njegovog znanja i ako nekako izađe”, rekao je on. Dodao je i da slavna osoba, čije ime nije poznato, pokušava da ignoriše pretnju da će video biti objavljen.

Nije poznato da li je ta muška osoba bila žrtva seksualnog zločina ili odrasla osoba u vreme kad je video snimljen. Na snimci je navodno prikazan Paf Dedi koji ima intimne odnose s tom muškom zvezdom.

Agenti koji su prikupili dokaz iz reperove kuće su potvrdili da je na tim snimcima reč o poznatim osobama, kao i da ih ima više. Advokatica Ariel Mitčel-Kid je ranije rekla kako je videla isečke iz videa i da je ta druga osoba još slavnija i poznatija od Kombsa.

“Mogu da potvrdim da snimak postoji. Da je stvaran i da je druga osoba u videu jako vidljiva. Nije uopšte upitno o kome se radi, sve je jasno”, rekla je ona.

Paf Dedi se trenutno nalazi u pritvoru u Bruklinu, a ako ga osude, preti mu maksimalna doživotna kazna zatvora.

Bonus video:

20:09

VEČERNJI DNEVNIK 04.10.2024

(Espreso/ Blic žena/ Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

Показали велику хуманост: Карлеуша и Бака Прасе ће новац донирати жртвама поплава у БиХ, за само 30 минута сакупили ОЗБИЉНУ ЦИФРУ

Поп дива Јелена Карлеуша и јутјубер Бака Прасе почели су да држе лајв који се …