Sada se uključila i porodica ubijenog Tupaka? Novi šokantni obrt u slučaju Pi Didija, da li je moguće ovo?

Sada se uključila i porodica ubijenog Tupaka? Novi šokantni obrt u slučaju Pi Didija, da li je moguće ovo?

Foto: Columbia Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

Reper Šon Dedi Kombs optužen je za seksualno zlostavljanje, silovanje i brojna druga kriminalna dela. Nedavno je uhapšen zbog sumnji na reketiranje, trgovinu ljudima i kriminalna dela vezana za prostituciju. Osim svega toga, nedavno je njegovo ime počelo da se pominje i u slučaju ubistva legendarnog repera Tupaka Šakura.

Porodica preminulog repera je sada angažovala poznatog advokata Aleksa Spira kako bi istražio povezanost između smrti Tupaka i Paf Dedija, prenosi Billboard.

Šakur je ubijen kad je imao 25 godina. Preminuo je od posledica pucnjave koja se dogodila u septembru 1996. godine.

Prošle godine, nakon gotovo 30 godina, zbog njegovog ubistva uhapšen Duan “Keefe D” Dejvis. On je osuđen po jednoj tački za ubistvo smrtonosnim oružjem. On pak tvrdi da je Dedi platio milion dolara kako bi ubili Šakura.

Međutim, reper je 2008. godine negirao da je povezan s Tupakovim ubistvom. “Ta priča je laž. Potpuno je smešno i neistinito. Ni Notorious B.I.G. ni ja nismo znali ništa o napadu pre nego što se dogodio, tokom ili nakon što se dogodio”, rekao je on tada.

Kombs se trenutno nalazi u pritvoru nakon što ga je već nekoliko osoba optužilo za seksualno zlostavljanje i silovanje. Ranije ove nedelje je advokat Toni Bazbi rekao da predstavlja više od 120 reperovih žrtvi od kojih su neki u vreme napada bili maloletnici, a koji sada planiraju da podignu tužbe protiv repera. Nakon svoje izjave na konferenciji za novinare je, kako kaže, primio više od 12.000 poziva u jednom danu u kojima su brojni imali slične pritužbe na Kombsa. Advokat je rekao da više od 100 ljudi radi na ovom slučaju.

Bonus video:

(Espreso/Kurir.rs/ L. S./Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

Vučić: Očekujem u narednih 48 sati žestok odgovor Izraela, napad na iranska ne samo libanska postrojenja

– Очекујем у нарендих 48 сати жесток одговор Израела, напад на иранска не само либанска …