Породила се жена Дарка Лазића – назвали су дете старим српским именом моћног значења

Певач Дарко Лазић и његова супруга Катарина постали су родитељи девојчице.

Каћа се породила и на свет донела девојчицу, а порођај је протекао у најбољем реду и мама и беба су добро, пише Блиц.

Они су дали девојчици име Срна.

Иначе, име Срна симболизује елеганцију, нежност и плаховитост. Срна представља особу која је стидљива, склона повлачењу и веома рањива. С друге стране, због недостатка агресивности, срна се схвата као симбол наших инстинктивних моћи.

Darko i Katarina Lazić
Дарко и Катарина Лазић / Извор: Инстаграм printscreen/katarinalazic_24

Подсетимо, Каћа Лазић је током трудноће била веома активна, готово цело време пратећи певача на његове наступе. Пре само четири дана била је с њим у једном клубу где је певао. „Понели смо ствари за болницу, да одмах можемо да одемо, и на бини да се породи, шта сад. Био би ред да ми се једно дете роди у кафани. Цео живот сам у кафани, стварно не бих имао ништа против“, изјавио је певач.

Darko Lazić
Дарко Лазић / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

Дарко са првом супругом Аном Севић има ћерку Лорену, а са некадашњом вереницом Марином Гагић добио је сина Алексеја, док је Катарини ово прво дете.

“Још увек нисам свесна”

Дарко и Катарина нису крили срећу када су пре неколико месеци потврдили да очекују принову;

– Коначно имамо резултате и сазнали смо да чекамо бебу и да је све у реду па можемо да поделимо срећне вести са вама као што смо и обећали. Пресрећан сам сто ћу постати тата – рекао је Дарко за “Блиц”, док је Каћа са осмехом на лицу додала:

– Мислим да још увек нисам свесна да ћу постати мама, ваљда зато што још увек немам стомак, али сам пресрећна што наша породица добија јос једног члана, као круна наше љубави.

Подсетимо, Дарко и Катарина изговорили су судбононо “да” , 8. децембра 2022. године, у општини у Новом Саду, у присуству неколико људи. Гала прославу су уприличили 30. августа наредне године. Они су се венчали у цркви у Брестачу, а потом су прославу направили у Пећинцима. Пар је на свадби имао 520 званица, а позиву су се одазвале многобројне Даркове колеге.

Извор: Блиц – Александар Дојкић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Огласила се Лазићева супруга након ПОРОЂАЈА – Катарина пуца од среће, открила шта јој је Дарко ПРВО РЕКАО

Супруга Дарка Лазића, Катарина, породила се данас и на свет донела девојчицу којој су поносни …