U najnovijoj epizodi emisije “Pusti brigu” na Kurir televiziji, voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je najtraženijeg harmonikaša današnjice, Aleksandra Sofronijevića, i legendarnu pevačicu Snežanu Đurišić. Već na početku, atmosfera je postala opuštena i vesela, a anegdote nisu izostale.

Sve je krenulo kada je voditeljka zatražila da Aca zasvira, a Snežana zapeva. Dok je Sofronijević uzimao harmoniku, skidao je burmu sa prsta i kačio je na instrument. To, naravno, nije promaklo Ljiljani, koja ga je u šali upitala: “Zašto skidaš burmu i stavljaš je na harmoniku?”

PUSTI-BRIGU-S04EP03-1DEO.00_27_19_02.Still003.jpg
Kurir Televizija 

Aca je kroz osmeh odgovorio: “Ma ne mogu da sviram sa burmom.”

Međutim, Snežana Đurišić, poznata po svojoj duhovitosti, nije propustila priliku da doda svoju dosetku: “Nije nego da bi mogao da je gleda sve vreme, ovako bi morao da sagne glavu.” Nakon što ga je kroz smeh bocnula, šapnula mu je: “Jesam li te izvadila sad?” aludirajući na to da ga je “spasila” pred ženom.

Kurir televizija HAOS PRED KAMERAMA KURIRA Nakon što mu je voditeljka zaštražila… Sofronijević krenuo da skida burmu! Snežana Đurišić morala da interveniše

Nakon ovog urnebesnog trenutka, Snežana je preuzela mikrofon i počela da peva hitove “Stani Ibar vodo”, “Vratiću se” i “Odakle si sele”, dok je Aca sa svojom harmonikom pokazao zašto ga mnogi smatraju jednim od najboljih u regionu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Kurir televizija “HTELI SMO DA NAM NAPIŠE TEKST, A DA MI NAPRAVIMO MUZIKU” Sofronijević pred kamerama Kurira ispričao anegdote sa Borom Čorbom