Glumac Ben Aflek (52) pokazuje svoj novi izgled nakon razvoda s glumicom, pevačicom, plesačicom, muzičkom producentkinjom i modnom dizajnerkom Dženifer Lopez (55), zamenio je svoju prepoznatljivu sedu bradu novom, tamnije ofarbanom verzijom.

Oskarom nagrađeni glumac viđen je na ulicama Santa Monike u Kaliforniji, gde je nosio znatno tamniju nijansu brade, što jasno ukazuje na nedavno farbanje. Čini se da Ben uživa u svom novom izgledu, zračio je samopouzdanjem dok je nosio svetloplavu košulju s dugim rukavima i crne poslovne pantalone.

profimedia0851494604.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nije prvi put da farba bradu

Tokom poslednjih nekoliko godina, glumac je dozvolio da njegove prirodne sede vlai dođu do izražaja, a to se može videti u snimku iz decembra 2023, kada je odlučio da pokaže svoje godine s nekim belim pramenovima.

Ipak, Ben je pre već farbao svoju bradu, poslednji put 2020. godine, kada je njegovo novo farbanje izazvalo veliku pažnju na internetu.

ben aflek profimedia-0537300544.jpg
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ova promena izgleda događa se usred njegove burne veze s bivšom suprugom, Dženifer Lopez, koja je u avgustu podnela zahtev za razvod nakon dve godine braka.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

TikTok/almostannna Devojka koja je sedela pored Džej Lo i Bena Afleka