Биће гадна недеља за фармере: Осим што им је понестало хлеба, остали и без кафе – потешкоће кренуле да се нижу једна за другом

Ово недељно јутро за фармере је почело веома бурно. Одмах по буђењу, такмичаре је дочекала лоша вест како им је понестало хране, па морају штедети наредних дана.

Газда ове недеље је Кристијан Голубовић који је том приликом саопштио шта им је преостало на менију, и да неће имати до уторка брашно.

– Нема брашна, само да знате, данас и сутра нема хлеба – рекао је Кристијан.

Farma 8
Фарма 8 / Извор: Youtube printscreen/farma official

Поред тога што је нестало хране, фармери су се суочили са још једном потешкоћом – покварио им се млин за кафу. Иако су учесници популарног ријалити програма, они живе и сналазе се у средњовековним условима, тако је и млин за кафу ручни а кафа је у зрну. Фармери су се на занимљиве начине досетили да направе кафу без млина, а Александра Станишић и Кристијан Голубовић покушали су да га поправе.

– Спремајте поклоне биће гадна недеља – поручио им је Кристијан.

– Једно ће вам доћи добро, бићете без цигара, научићете да будете без њих. Очистиће вам организам, гледајте ово као неко искушење, искуство које је опет излечење од никотина – додао је Кристијан.

Више можете погледати у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Natalija raskinula sa dečkom i preporodila se: Svi su u šoku od njene transformacije (FOTO)

Natalija je objavila na Instagramu video u kojem je pokazala svoju transformaciju nakon što je …