Zašto žena Mikija Đuričića izaziva strah? Rodila mu decu, ima jako bitno zanimanje, a evo šta kažu sugrađani…

Zašto žena Mikija Đuričića izaziva strah? Rodila mu decu, ima jako bitno zanimanje, a evo šta kažu sugrađani...

Foto: Youtube printscreen

Kao što smo pisali, bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić je pre 4 godine postao otac devojčice kojoj su dali ime Dunja, a njegova supruga je 2023. godine na svet donela i sina Arsenija.

Miki se skrasio i smirio pored svvoje porodice, a mnogi tvrde da je za to zaslužna najviše supruga.

Malo ko zna ko je zapravo Angelina, a ovo su jedine informacije o njoj.

Angelina je po zanimanju profesorka i ne pojavljuje se u javnosti, a važi za jednu od omiljenijih ali dosta strogih profesorki.

Miki i Angelina Đuričić
Miki i Angelina Đuričićfoto: Nenad Kostić

Miki je u više navrata govorio o njoj, a tada je otkrio kako se upoznao sa sadašnjom suprugom.

– Moja žena i ja imamo porodicu, možda nemamo odnose kao kad smo bili mladi, ali se poštujemo. Ti kada prevariš nekoga, nisi obrukao muža ili ženu, nego sebe. Ja imam sreće, koji sam prošao sve. Nisam bio ljubavnik, ali sam imao žene i to. Ja sam se oženio u 43. godini, ni to nije baš dobro. Mene ne može to sad da povuče tako. Ja sad imam nešto o čemu bi trebalo da pričam – rekao je zadrugar, pa otkrio i kako je upoznao sadašnju suprugu.

– Sve su to slučajnosti. Naravno da zna ko sam, njen ćale pokojni me je gotivio… Moj prvi komšija radi s njenom sestrom. On radi u Domu zdravlja, a njena sestra je doktor u Pećincima. Šta je slučajnost? On se oženio s njenom sestrom i ove godine su dobili blizance, ovom prilikom im čestitam. Kuća do kuće smo inače, odrasli smo zajedno. Ona je profesor u dve škole. Proputovala je pola sveta, jako sposobna i vredna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim s njom i da ona bude majka mog deteta. Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata – rekao je Miki svojevremeno u emisiji “Premijera-vikend specijal”.

Komšije su jednom prilikom progovorile o Angelini i Mikiju, a tada im je smetalo njegovo učešće u rijalitiju.

Miki Đuričić
foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

“Ne ide da muž profesorke u školi vrti gologuzu partnerku. Pa jel treba da joj se đaci smeju?”, kaže komšinica iz Kupinova koja za Mikijevu ženu ima samo reči hvale: “Ona je pametna, smirena, proputovala je pola sveta, vredna je.., prenose domaći mediji.

“Mikija je bog pogledao kad je pristala da se uda za njega. A to je sve zakuvao njen otac, koji obožava Mikija. Poznavao je on i njenu sestru, ona je lekar u Domu zdravlja”, kaže komšinica za “Svet”.

Bonus video:

(Espreso / M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

Natalija raskinula sa dečkom i preporodila se: Svi su u šoku od njene transformacije (FOTO)

Natalija je objavila na Instagramu video u kojem je pokazala svoju transformaciju nakon što je …