Zavirite u viletinu Pece i Aleksandre: Starleta živi kao kraljica, sve je luksuzno, satima ćete gledati fotografije

Zavirite u viletinu Pece i Aleksandre: Starleta živi kao kraljica, sve je luksuzno, satima ćete gledati fotografije

Foto: Printscreen/Instagram/sandrasuboticss

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić uživa u ljubavi sa biznismenom Predragom Pecom Raspopovićem nakon što mu je oprostila to što je prevario sa njenom najboljom drugaricom Majom Marinković.

Aleksandra se nedavno pohvalila luksuznom vilom koju su kupili 2020. godine, a sada su je uredili baš po njihovom ukusu.

Kako se može videti, kuća ima nekoliko nivoa, a pored glavne zgrade, poseduju i nekoliko pomoćnih u kojima se nalaze teretana, spa centar, garaže…

Vila sadrži i veliki bazen, košarkaški teren, ali i dečije igralište. Aleksandra je usnimila i “stan” na poslednjem spratu kuće koji je sa Pecom sredila za svoju porodicu. Ono što je svakako najlepše u celom prostoru koji je luksuzno uređen – jeste nestvarna panorama koja se pruža iz dnevne sobe, sa gotovo staklenog zida.

Ona se pobrinula da u kući ima nekoliko velikih trpezarijskih stolova, a boravak krase posebno izrađene garniture. Veliko dvorište je ukrašeno palmama, a ulaz u vilu je sav u zelenilu.

Pecina afera sa Majom Marinković
Inače, Aleksandra Subotić se svojevremeno razišla od Predraga Pece Raspopovića nakon što ju je on prevario sa njenom tadašnjom najboljom drugaricom, Majom Marinković., napisala je ona kratko.

Peca i Maja nisu krili svoju ljubav, javno su se eksponirali i na društvenim mrežama su neprekidno objavljivali zajedničke trenutke. Aleksandra se tada snimala uplakana i tvrdila kako izdaju neće oprostiti ni svojoj prijateljici, ali ni suprugu. Ipak, Subotićeva mu je oprostila prevaru pa je nastavila život sa njim, a često se na društvenim mrežama hvali luksuzom u kom uživa.

Bonus video:

20:50

VEČERNJI DNEVNIK 03.10.2024

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)

Izvor: Espreso

Check Also

Nikolina Kovač želi da pomogne ljudima u Bosni i Hercegovini: Evo na kakav potez se odlučila, veoma humano

Foto: Printscreen Instagram/nikolinakovac Prema zvaničnim podacima iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, broj poginulih osoba na poplavom …