Терза НАПУСТИО Белу кућу – након званичног саопштења спаковао се и отишао, последњи моменат са Софијом протекао ОВАКО

Веза Софије Јанићијевић и Борислава Терзића Терзе предмет је свакодневних дебата између такмичара, а тако је било и ове ноћи. 

Њих двоје били су потрчци ове недеље, те је на ред дошло традиционално номиновање, које је изнедрило донекле очекивану одлуку. 

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Терза од ове ноћи налази у изолацији са осталим номинованим такмичарима, а непосредно пре одласка опростио се са Софијом испред Беле куће, с обзиром на то да неће моћи да се виде до вечерас, када ће сви номиновани играти игрице за опстанак. 

Њих двоје су разменили пољупце и загрљаје, као да их чека дуг растанак. Сада је на публици да одлучи ко ће вечерас напустити пројекат. 

Ко још може напустити кућу?

Номинације су прошле трновито, као и сваке претходне недеље и сезоне. 

Терза се вечерас налази у изолацији са осталим номинованим такмичарима, а непосредно пре одласка опростио се са Софијом испред Беле куће. Њих двоје су разменили пољупце и загрљаје, као да их чека дуг растанак. Сада је на публици да одлучи ко ће сутра напустити шоу.

– Нисам имун на људе који су ме вређали, критике увек прихватам. Ја сад јесам најгори, али да велики моралисти причају о мени велики а одваљују људе од батина. Битно ми је шта моји пријатељи овде кажу а ове наказе ме не занимају. Ударају ме на најниже али ћемо се ћерати овде, па ћемо видети -рекао је Терза.

– Ја сам била спремна на критике, не могу да ме разочарају људи који су ми животно битни. Надам се да су сви били искрени, ћутала сам јер не желим да дозволим људима да виде моје емоције, ко је битан даћу му на значају. Прогноза наше везе је од Бога и нас двоје -рекла је Софија.

– Са Терзом ће ићи у изолацију више вас које су одабрани номиновани а то су Урош Станић, Ена Чолић, такође и Милош Симоновић -саопштила је Ивана.

– Од гледалаца су угрожени Кристина Матески, такође може и Кети да се придружи. Нека им се придружи и Ненад Ћубић, као и Аца Коцкар -рекла је Ивана, те саопштила коначну одлуку:

– Кети нека седне, такође и Кристина, од гледаоца су номиновани и Ћуба и Аца јер имају исти број гласова – рекла је Ивана.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Причала је тихо, да нико не чује" Карлеуша чула разговор Јоване Јеремић и Драгана, па све обелоданила у емисији

Водитељка јутарњег програма Пинк телевизије, Јована Јеремић не крије колико ужива у љубави са бизнисменом …