Потврђено је: Маја Маринковић снимљена – велики повратак на телевизију "Пинк"

Почетком септембра публика је пожелела добродшлицу већ увелико познатом формату у осмој сезони. “Елита” је примила пуно нових учесника, али задржали су се и неки ветерани, попут Анели Ахмић, Милене Качавенде, Стефана Карића, Лепог Миће, Анђеле Ђуричић…

Ипак, једна ријалити фигура је, на разочарење многих изостала. 

Maja Marinković
Маја Маринковић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Маја Маринковић није се овај пут уселила у Белу кућу, што је изненадило многе. Она свакако предњачи када је у питању ријалити популарност у односу на многа имена која су се нашла на списку станара Шимановаца. 

И док су сви спекулисали и дискутовали о раскиду Станислава Крофака Пантере и ње, она се скоро па потпуно повукла из јавности. Била је активна искључиво путем својих налога на друштвеним мрежама. 

Ипак, томе је дошао крај. Данас ће сви имати прилику да чују и виде Мају, и то на ружичастој телевизији. Марија ће заједно са Милицом Величковић, Лепом Лукић, Миом Борисављевић и Вишњом Петровић гостовати код водитељке Сање Маринковић у емисији “Магазин Ин”.

Да ли ће се уселити на велелепно имање Жељка и Милице Митровић можда буде открила баш током овог гостовања. 

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Mnogi kažu da je danas praznik čuda! Na dan Začeća Svetog Jovana Krstitelja veoma je važno da uradite jednu stvar – vernici običaj poštuju vekovima

Pravoslavni vernici i Srpska pravoslavna crkva danas slave Začeće Svetog Jovana Preteče i Кrstitelja. Na …