"У Србији смо све имали, шта нам је ово требало" Брат Теодоре Џехверовић тек што је са породицом отишао у Дубаи, а већ су закукали

Инфлуенсерка Адриана Кадар и њен супруг Саво, иначе брат певачице Теодоре Џехверовић, одлучили су да напусте Србију и бољи живот потраже на другом месту. Они су спаковали кофере и са ћеркицом Доротеом отпутовали у Дубаи. За то време Теодора и њена мајка Гоца не крију колико им је ово тешко пало.

Сава и Адриана су се огласили и проговорили о првим утисцима. 

 – Какав ролеркостер емоција ових дана… Наизглед све савршено, али заправо је у глави један велики хаос. Да ли смо направили исправну одлуку? Шта смо постигли овим кораком? Да ли одвајање од фамилије има цену? Све смо имали у Србији, а опет је нешто фалило, да ли ћемо то овде наћи?” написали су у објави и додали:

– Да ли смо ми створени за велике ствари или у овом случају треба бити скроман? Да ли ће Доротеа имати бољу будућност? Све је прескупо. И још милион питања. Потпуни излазак из комфорне зоне и знам да је почетак јако тежак и да ћемо још 100 пута рећи – ‘Шта нам је ово требало?’ Али у дубини душе и Сава и ја верујемо да смо овде са разлогом. Нешто постоји – написала је Адриана. 

Teodora Džehverović, Goca Džehverović
Теодора Џехверовић, Гоца Џехверовић / Извор: Србија Данас

Гоца Џехверовић, коју често имамо прилике да видимо у ријалитију “Елита”, огласила се за домаће медије и истакла да јој је ова промена веома тешко пала, али да је ипак срећна када види своју децу да иду напред и успевају у овој животној трци. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

EKSKLUZIVNO! DEČAK-UBICA ISPRIČAO KAKO JE ISPLANIRAO MASAKR U OŠ "VLADISLAV RIBNIKAR": "Poneo sam 92 metka i želeo sam da iskoristim svu municiju"!

“Ja sam levoruk, pucam levom rukom. Jednom rukom sam držao pištolj. Nisam imao nameru da …