"Бесна сам, заљубио се већ у карантину у другу" Прво оглашавање мајке Милице Величковић – Терза је за њу мртав

Бора Терзић Терза шокирао је јавност већ на почетку уласка у “Елиту 8” када је врло брзо заборавио на своју трудну вереницу и почео да се удвара Софији Јанићијевић. Њихов однос у ријалитију је ескалирао и они се данима не одвајају. Терза се више не крије, већ јавно Софији удељује комплименте и понаша се као да Милица Величковић никада није ни постојала у његовом животу. 

За “Pink.rs” први пут се огласила мајке Милице Величковић, Даница. Она је, као и њена ћерка, ван себе због свега што се догодило. 

– Наравно да нисам очекивала све ово што је урадио. Очекивала сам сличну ситуацију можда тамо негде касније, заправо не ово, већ да ће га можда повезивати у ријалтиију са другим девојкама, али да ће да се заљуби овако одмах у другу, већ у карантину, као и са Милицом, то, наравно, нисам очекивала – у шоку је Миличина мајка Даница.

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Не знам ни сама шта осећам. Љута сам, бесна сам и нисам бесна, гледам да не будем бесна због Милице – прича она за Pink.rs.

Даница је љута што Терза сваког дана мења своје ставове и мишљења.

– Мења своје ставове и изјаве из дана у дан, сваког дана износи неко друго мишљење. Много је рекао ужасних и ружних ствари, али можда ме је највише изнервирало када је сада, код Иване Шопић на клиповима, рекао:”Знаш, Ивана, она је увек извлачила то најгоре из мене”. То, на пример. А он вређа и све остало што ради… – прича Даница. 

Sofija i Terza
Софија и Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

За крај, она је истакла како бившег зета не жели више да види. 

– Ништа га не бих питала, верујте ми да не желим ни да га видим – рекла нам је Даница, а затим додала да ће подржати ћерку у свему што буде одлучила у вези са дететом.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

EKSKLUZIVNO! DEČAK-UBICA ISPRIČAO KAKO JE ISPLANIRAO MASAKR U OŠ "VLADISLAV RIBNIKAR": "Poneo sam 92 metka i želeo sam da iskoristim svu municiju"!

“Ja sam levoruk, pucam levom rukom. Jednom rukom sam držao pištolj. Nisam imao nameru da …