Наташа Беквалац доживела пех са аутомобилом – морала хитно да плати огроман новац

Певачица Наташа Беквалац пре пар дана имала је малу непријатност када је због непрописног паркирања паук однео њен ауто. Како сазнаје “Курир” певачица је морала да на паркингу ЈКП “Паркинг сервиса” покупи своје возило након што плати казну предвиђену за овај прекршај. 

Певачицу је овај догађај веома изнервирао посебно јер се ових дана налази у великој гужви и аутомобил јој је и више него потребан. 

– Наташа је ишла на састанак с пословним сарадницима и пошто је стално хаос с проналаском паркинг места у центру града, она је стала на једно место које је пронашла у близини Косовске улице, али на ком је забрањено паркирање. Како тим улицама стално пролази “око соколово” и паук, врло брзо су због недозвољеног паркирања њено возило фотографисали, уклонили са улице и одвезли на паркинг “Паркинг сервиса”. Кад се вратила са састанка, Наташу је сачекало непријатно изненађење јер није могла да нађе свој аутомобил тамо га је и паркирала. Убрзо је и сама видела да је на том месту стајало упозорење да је паркирање забрањено и да возила носи паук, па јој је све било јасно – рекао је добро обавештени извор за “Курир”, а затим је додао: 

Nataša-Bekvalac
Наташа-Беквалац / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Мислила је да је ту паркинг место, али очигледно није било. Одмах је позвала сестру Тању да дође по њу и да је одвезе до паркинга како би платила казну и преузела свој аутомобил. Иако се у почетку баш изнервирала јер је била у великој гужви, после се мало смирила и цела та ситуација јој је била смешна. Све у свему, одсад ће пажљиво гледати где се паркира како опет не би морала да потроши неколико хиљада динара због своје непажње – испричао је извор.

Nataša Bekvalac
Наташа Беквалац / Извор: АТА Images/Antonio Ахел

Извор: Kurir.rs/Александар Панић


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Бежите са улица, невреме само што није грунуло! РХМЗ издао ново упозорење: Ево којим деловима Србије прети пљусак

“Током послеподнева на западу и југу Србије, као и у Шумадији местимично киша или локални …