Марија Шерифовић показала хуманост на делу: Њен потез поводом страшних поплава у БиХ све одушевио – "Ја сам ту за све, пишите ми"

Због великих штета узрокованих бујичним поплавама, у више општина БиХ проглашено је стање природне несреће. Општине попут Кисељака, Крешева, Фојнице и Вареша погођене су поплавама, а многи делови ових насеља су потпуно потопљени.

Власти су увеле ванредне мере како би се обезбедила сигурност становништва и пружила помоћ најугроженијима.

Поводом стравичне ситуације која је задесила БиХ огласили су се и бројни познати, са апелом да се комшијскомн народу помогне у овом изузетно тешком моменту.

Marija Šerifović
Марија Шерифовић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Данас се путем Инстаграма огласила и позната певачица Марија Шерифовић која је саопштила да отказује концерт коиј је био планиран за 12. октобар у Сарајеву.

– Није време за певање док неко пати. Због страшних поплава у БиХ, одлучила сам да концерт који је био заказан у Сарајеву за 12.октобар, померим за 28.децембар. Разумем све вас који сте купили авио карту, или резервисали хотел, али желим да апелујем на све да помогнемо нашим људима, а за песму и радовање ће бити времена – рекла је она и додала:

– Свака купљена карта за 12.10, важиће за 28.12. А ја… Ја сам ту за све, пишите ми у ДМ, даћу све од себе да помогнем угроженима у овој страшној невољи. Волим вас све, чувајте се – била је јасна Марија.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

НЕТАЊАХУ ЉУТ НА МАКРОНА: Срам вас било, у рату ћемо победити и без вас!

– Док се Израел бори против снага варварства које предводи Иран, све цивилизоване земље треба …